上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  902.7k

引用:
原帖由 柒七仔 於 22/6/2021 18:39 發表 查看引用來源
師兄無講過喎,應該唔喺呢個post講!
要揾下個故仔寫咗喺邊先得😬

引用:
原帖由 licklickson 於 22/6/2021 18:43 發表 查看引用來源
多謝師兄呀!好正呀!😉
多謝師兄😬

引用:
原帖由 r6654c 於 22/6/2021 21:21 發表 查看引用來源

星爺與榴槤國女仕特別有綠😀
榴槤國人特別熱情嘛😬

引用:
原帖由 69professor 於 22/6/2021 22:47 發表 查看引用來源
星兄你冇講,聽衆又點知呢!
遲啲,遲啲😬

引用:
原帖由 anthonychan 於 23/6/2021 00:09 發表 查看引用來源
新人入黎支持下星星先
歡迎師兄,你係點樣加入㗎?新賬戶?😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 23/6/2021 01:39 發表 查看引用來源

呢度咁鬼旺埸
歡迎吉貓歸隊😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-23 06:54 發表 查看引用來源

榴槤國人特別熱情嘛😬
師兄早晨,雖然我只係睇過一次相,但都會繼續支持👍🏻

星期三,又到講故仔嘅時候喇~

Erieann XXX

阿星見到Erieann行去石灘果邊,即刻行埋去攞埋部手機,兜個大圈由另外一面走過去石灘嘅另一面,沿途踩到唔知幾多次石仔,又拗柴又盛咁先去到石灘嘅另一邊,追得上喺Erieann嘅前面。Erieann見阿星行到兀下兀下咁,就走埋嚟問阿星做咩事,阿星即刻梗係又話追過嚟揾佢,途中又踩錯腳拗柴,又話頭先玩下都係想佢攬字阿星攬多啲啫咁。其實Erieann又唔係堅嬲阿星,一聽到阿星話拗柴又即刻表現得非常關心,係㗎,阿星俾隻腳佢睇,腳眼係真係有啲腫咗㗎。苦肉計只適用於對方係真係會關心你嘅情況下,而且苦少少好啦,太苦就真係苦過DD,有苦自己知。

Erieann問阿星隻腳痛唔痛,呢啲時候死人都話痛啦,佢一聽到阿星話痛,即刻乜都唔做,將阿星隻左手搭住佢香肩,然後用右手攬住阿星條叔叔水桶腰,鬧鬼阿星:「你貢論盡嘅!扶實我呀,返去酒店先啦!」雖然語氣好惡,但係掩飾唔到佢對阿星嘅關心同無微不至。Erieann 攬住阿星,怕阿星隻痛腳頂唔順,唔敢行得太快,阿星攬字阿Erieann 嘅膊頭嘅左手,慢慢順勢摸到落腰,途經偉大40J毫不猶豫摸落去,見阿Erieann 攬字阿星貢小心一步一步咁行,途中啲有女伴或者冇女伴嘅男士見到阿星一個咁嘅貓樣嘅叔叔攬字個美麗動人性感火辣迫爆嘅女人,冇化妝都可以鬼火咁靚,都行一輪注目禮俾Erieann,然後一個怒目禮俾阿星。你話啦,咁樣俾人望法,阿星係咪如無意外應該或者可能有機會都覺得好自豪呢?

Erieann 一路扶住阿星行番去渡假小屋,偉大嘅40J一路上下左右好有節奏咁搖晃,阿星嘅雙眼,亦都一路跟住佢哋上下左右好有節奏咁走動。你唔可以怪阿星雙眼,因為攬住阿Erieann 慢慢行,係好難避免唔睇嘅,而且與其扮正人君子,倒不如好似阿星咁老老實實望嚟得徹底。Erieann 一路見阿星唔出聲,就開聲問阿星:「你係咪嬲咗呀?」阿星聽到佢咁問,答佢:「唔係,做咩咁問呢?」Erieann 嘅答案令到阿星即刻明白:「你整親隻腳,依家痛囉。」咁查實阿星有慣性拗柴嘅問題,唔通又話你知咩?經過頭先遮妖布嘅經驗,都係唔好講,等Erieann 掛多啲阿星先至得。
(待續)😬

引用:
原帖由 Cyril0115 於 23/6/2021 07:04 發表 查看引用來源

師兄早晨,雖然我只係睇過一次相,但都會繼續支持👍🏻
早晨呀師兄,乜你睇得一次咁橙橙,幾時爆多幾次師兄睇?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-23 07:06 發表 查看引用來源

早晨呀師兄,乜你睇得一次咁橙橙,幾時爆多幾次師兄睇?😬
現在可以嗎?我差唔多要出門口了🥺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆