上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.9k

師兄,真係好似會有激戰出現喎

引用:
原帖由 Sennn 於 4/11/2021 23:48 發表 查看引用來源
鐘聲響,夠鐘,師傅話我哋着返好衫就可以去比錢走人。我抬頭坐起身,諗住望下C9,但係經過兩part時間,對眼矇到呢,真係乜都睇唔到,見到佢起身着返好衫褲,但係真係好矇,我仲話唔好意思,頭先我講太多嘢,應該靜d享受下。咁比完錢走人,都 ...
師兄嘅故事令人非常期待,下一步,就係慢慢品嚐雙方,有冇眼神交流,拖下手,耳語下咁?😬

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-4 23:48 發表 查看引用來源
鐘聲響,夠鐘,師傅話我哋着返好衫就可以去比錢走人。我抬頭坐起身,諗住望下C9,但係經過兩part時間,對眼矇到呢,真係乜都睇唔到,見到佢起身着返好衫褲,但係真係好矇,我仲話唔好意思,頭先我講太多嘢,應該靜d享受下。咁比完錢走人,都 ...
期待下文😍

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-5 06:51 發表 查看引用來源

明知去屌閪隻獅狗仲著褲出嚟,點都要著條摟屌裙方便啲啦😏
睇故就咪鬼駁故la

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-4 23:48 發表 查看引用來源
等睇下文,個晚個C9晚餐個主菜擺明係腸仔la

入直路喇
引用:

連我做開cd-rom 都忍唔住,非常心急等樓主share 💪🏻💪🏻

樓主係唔係昨晚又俾C9 捉住出去,執多兩劑呀? 而家仲回緊氣,未有時間出包膠😁😁

引用:
入戲肉啦,等你更新呀樓主

咁樣成個故事都變得唔好睇架喇,C奶姐姐都係欣賞SENNN師兄既風度
引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-5 06:51 發表 查看引用來源

明知去屌閪隻獅狗仲著褲出嚟,點都要著條摟屌裙方便啲啦😏

佢又話佢都濕濕地
。。。
主動話你知
你要識做呢
引用:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆