上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  902.4k

是日最後一次啦師兄們,今晚冇卡屎蘭~收爐😬

收工啦各位,睇住啲相,今集故事應該唔多吸引~

Erieann XXVI

小星星真係未試過喺海入面俾人咁樣對待,冰涼嘅海水,猛烈嘅太陽,柔軟嘅舌尖,温柔嘅小咀,阿Erieann好明顯係想喺海入面將阿星放電,阿星又點可以任由你嘅奸計得呈呢?對付呢個咁美麗嘅水妖精温蒂妮(Udine),一定要嚴懲打擊,唔可以俾美麗嘅水妖精逍遙法外嘅。所以阿星即刻踎低喺水入面,令到小星星突然由美麗嘅水妖精嘅小咀度抆咗出嚟,美麗嘅水妖精雙手捉住阿星,想將阿星扶住然後再追逐小星星,阿星當然唔會俾佢如願以償啦,即刻用手將佢拉出水面。美麗嘅水妖精出咗水面應該冇乜殺傷力喇啩,阿星見佢個頭一露出水面,即時攬住佢,同佢一齊落水落到去頸嘅位置,等佢冇辦法反抗,然後阿星將個鬍鬚根咀一嘢咀落隻美麗嘅水妖精度,等佢連叫都叫唔出聲,再趁佢因為阿星鍚落去太舒服嘅時候乘機將佢黑色嘅遮妖布嘅繩索喺佢嘅頸後解咗,再趁水妖唔為意嘅時候輕輕幫佢除埋,美麗嘅水妖精因為阿星錫佢而唔為意佢嘅遮妖布已經俾阿星喺水入面靜雞雞咁除咗落嚟,咁阿星就可以慢慢拖佢起身喇。

當阿星一路錫住呢個美麗嘅水妖精,一路慢慢由水入面帶佢上水,令佢喺上水之後冇咗遮妖布而冇辦法再隱藏佢嘅妖氣,隻美麗嘅水妖精竟然用雙手箍住阿星條頸,再用佢個操得好靚嘅小腹磨擦企咗喺度嘅小星星,小星星本來已經因為呢隻美麗嘅水妖精嘅一套單薄嘅三點式搞到唔知企喺邊度好,依家俾隻美麗嘅水妖精起勢咁磨,真係搞到佢憤怒鳥異常。咁點呀?小星星篤住美麗嘅水妖精個肚臍囉。大家諗都諗到,以阿星嘅身高,小星星周不時都係篤住人地個肚臍,非常之冇禮貌,阿星查實都係時候要教下佢規矩,正所謂:<<不以規矩,不能成方圓;不以六律,不能正五音;不以仁政,不能平治天下。>> 小星星係出爐鐵,唔打唔得,企硬篤住人地個肚臍,就算佢係一隻咁美麗嘅水妖精都係咁話。正當阿星準備一手捉住小星星,想將佢搬離美麗嘅水妖精嘅肚臍嘅時候,美麗嘅水妖精亦都伸出佢泳術一流軟滑無骨好似飛機杯一樣嘅手,一手捉住小星星,今次慘啦,小星星成為美麗嘅水妖精嘅人質,俾佢捉住咗,阿星要諗辦法營救,如果唔係,小星星將會落得慘淡收場!

美麗嘅水妖精終於開聲,隻軟滑冇骨嘅手喺水底揸住人質小星星慢慢把玩,輕柔嘅動作,冰涼嘅海水,美麗嘅水妖精笑得不懷好意:「你咁心急嘅?今日第一日咋喎。」狼狽嘅阿星因為小星星呢個人質喺人地嘅手中,不得不想辦法去迎合,阿星只有傻笑:「係囉,唔知係咪因為見到你呢?」美麗嘅水妖精一路用手把玩小星星,一路因為聽到阿星嘅讚美而露出滿意嘅笑容,並冇留意到阿星已經令佢上身嘅遮妖布鬆咗,阿星趁美麗嘅水妖精分心玩弄緊小星星嘅時候,輕輕咁將遮妖布嘅帶抽住,慢慢咁將遮妖布拖出,途中用力攬下美麗嘅水妖精,一邊同佢講笑一邊靜雞雞拉走塊遮妖布。美麗嘅水妖精見阿星咁配合,捉住小星星嘅手一緊,差啲令到小星星因為喺海水中噴出星塵,而阿星亦都因為嚇一嚇而跣腳,坐入海水入面。
(待續)😬

又上定車,作好準備!

回覆 4441# star_platina 的帖子

最後果張係果個人妻?

嘩星兄,一開車成塊西餅飛埋嚟,點接呀!

引用:
原帖由 licklickson 於 21/6/2021 17:01 發表 查看引用來源
最後果張係果個人妻?
係,首都住嘅有錢人太太,唔知點解咁多有錢人太太唔開心。

引用:
原帖由 69professor 於 21/6/2021 17:02 發表 查看引用來源
嘩星兄,一開車成塊西餅飛埋嚟,點接呀!
西多吖嘛師兄話😬

回覆 4441# star_platina 的帖子

多謝星爺,睇到了👍😀

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-21 17:00 發表 查看引用來源
是日最後一次啦師兄們,今晚冇卡屎蘭~
👍🏻👏👏精彩😛最後果張🤤🤤😛👍🏻

謝師兄分享!

引用:
原帖由 r6654c 於 21/6/2021 17:03 發表 查看引用來源
多謝星爺,睇到了👍😀
今日全日係咁上下😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆