上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.8k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-3 16:35 發表 查看引用來源
各位,我未出發呀,做緊公司野,約左今晚6點幾,dum都準備左,仲帶定狼牙棒款!
有粒粒糸面嘅杜雷?
唔洗用啦,中出吧!
反正有厨房佬認頭🤣

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-11-3 16:35 發表 查看引用來源
正懵L唔介意你咁叫
不要太認真呀
唔系叫認真  系睇唔過D用狗眼做人嘅人

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/11/2021 17:03 發表 查看引用來源

慢煮??真心講,以前我會,而家我認老土,好多時得返黎既反應係做咩唔對佢呢樣,果樣,係唔係對佢無興趣,而家後生女係想快食,仲心急過我。雖知道冤枉呀,我心裡其實褲都除左一半,都準備啅架喇。
我成日唱Lislie首少女心事架,但願我 ...
哈,做咩唔對佢做呢樣,做咩唔對佢做果樣,呢啲阿星成日都俾人問::「典解你同佢做呢樣你冇同禾做嘅?」當阿星解釋咗因為每個人都唔同,會有唔同嘅嘢嘅時候,另一位又發牢騷:「咁點解你冇同我做你同佢做果啲嘅?」真係叫人答得一個答唔得第二個😬

回覆 335# Sennn 的帖子

師兄加油!玩得開心啲啦😘

引用:
原帖由 柒七仔 於 2021-11-3 18:04 發表 查看引用來源
師兄加油!玩得開心啲啦😘
屌緊啦🤣🤣🤣

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-3 07:35 發表 查看引用來源
又唔係個個都係咁外貌協會卦, 哈哈. (但我係身高協會囉 🙈)

講番第一次見面注意事項, 最低限度有少少table manner吖唔該, 例如一籃麵包, 你每咬一啖就放番落個籃度飲湯, 之後又拎番起再咬, 你啲口水污染晒其他包,  ...
咬緊野食時個口發出 *閘,閘,閘* 聲,啲人好像唔識嘴唇合埋咁咬野🙄🙄

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-3 16:35 發表 查看引用來源
各位,我未出發呀,做緊公司野,約左今晚6點幾,dum都準備左,仲帶定狼牙棒款!
加油牙師兄💪🏿💪🏿💪🏿
有機會影下人妻背影黎睇下(粉絲會容易啲幻想)
開心share😜😜

引用:
影黎睇吓咩狼牙棒款........

引用:
唔好令我失望呀

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-3 19:36 發表 查看引用來源
影黎睇吓咩狼牙棒款........
連埋條鳩一齊影🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆