上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.8k

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-3 15:19 發表 查看引用來源

大家一齊見證佢入洞🤣🤣🤣
一場波既精彩,有得入固然係正,無得入,個過程都可能好好睇既。
當然如果可以帽子戲法,呢單野就不得了囉。
而家Senn師兄唔見人影,搞到我地成班心癢癢,未到11月3日就永痕族咁添啊。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-3 15:30 發表 查看引用來源
10次等於自毀森林😅😅老虎屌閪一次過🤣🤣
要直搗女生既森林,可能Senn師兄今晚已改左法國名: 今晚打老虎。

帶佢上山頂食....唔貴.....專食蝦嗰間

forrest gump 個間?
引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-3 15:41 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-3 03:41 PM 發表 查看引用來源
常姐好知定甘啵~😂😂😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-3 15:41 發表 查看引用來源
果間直情平,又有景,食新鮮蝦好食,呃就唔好喇。
食蝦仲可以啜手指添,鬼馬嘞師妹妳。

引用:
原帖由 MAN818 於 3/11/2021 15:24 發表 查看引用來源
中國人比鬼佬硬好多😅😅不過唔夠鬼佬粗和長🤪🤪🤪
千百年落嚟,中國人都係以技術取勝,大而無當,又點及得上短小精幹呢?😬

呢間好出名,之前大J都有介紹過,不過題外話,如果冇車係唔係宜家只可以巴士上,我記得好似話欖車好似要大換車大維修
引用:
原帖由 brandy888 於 2021-11-3 15:43 發表 查看引用來源
常姐好知定甘啵~😂😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/11/2021 15:28 發表 查看引用來源

會唔會好似葉問個表哥,勁問:我要黎10次
如果係,就真係呢個post長出長有,同Senn師兄今晚戰力一樣,長出長有。
Senn師兄以心靈填補嚟做大前提,心靈滿足,身體就充實㗎啦,唔使10次一樣咁爽,不過有10次女士應該都唔區嘅😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/11/2021 15:33 發表 查看引用來源

一場波既精彩,有得入固然係正,無得入,個過程都可能好好睇既。
當然如果可以帽子戲法,呢單野就不得了囉。
而家Senn師兄唔見人影,搞到我地成班心癢癢,未到11月3日就永痕族咁添啊。 ...
真係正所謂入得精彩,未入又刺激,入與未入就又精彩又刺激喇,入與唔入之間,永痕族現身,痕得一陣陣😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆