上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-3 14:34 發表 查看引用來源
有人食咗你隻死貓?😂
冇咁嘅事😌

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-3 14:47 發表 查看引用來源

點會介意,如果Senn師兄講清楚時間地點,我地原本仲可以組隊,男男女女約埋一齊做媒。
Senn師兄去邊間食我地book晒附近既枱,去邊間按摩我地又book晒附近既房,務求令師兄一帆風順咁出發,唔使其他人騷擾而我地又可以現場支援, ...
屌隻師狗搞到咁大陣仗🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/11/2021 14:47 發表 查看引用來源

點會介意,如果Senn師兄講清楚時間地點,我地原本仲可以組隊,男男女女約埋一齊做媒。
Senn師兄去邊間食我地book晒附近既枱,去邊間按摩我地又book晒附近既房,務求令師兄一帆風順咁出發,唔使其他人騷擾而我地又可以現場支援, ...
講起都興奮,即刻有哂衝勁,幾時出發?等埋阿星😬

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-3 14:49 發表 查看引用來源

屌隻師狗搞到咁大陣仗🤣🤣🤣
咩啊?呢單野都算係Senn師兄重拳出擊之作,感覺就好似現場睇波一樣,自己踢成日講一早入左,但家陣睇人落場,遲遲未入就緊要吶喊助威先係架嘛,師兄你唔係唔撐下嘛??

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-3 14:52 發表 查看引用來源

講起都興奮,即刻有哂衝勁,幾時出發?等埋阿星😬
唔好意思師兄,睇個款Senn師兄遲遲無左update,可能已經入左閘,成功左,我地可能今晚要聽師兄講佢點證明唔係東亞病夫先得?

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/11/2021 15:07 發表 查看引用來源

唔好意思師兄,睇個款Senn師兄遲遲無左update,可能已經入左閘,成功左,我地可能今晚要聽師兄講佢點證明唔係東亞病夫先得?
中國人~~~不是弱者~~~嚟多次?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-3 15:04 發表 查看引用來源

咩啊?呢單野都算係Senn師兄重拳出擊之作,感覺就好似現場睇波一樣,自己踢成日講一早入左,但家陣睇人落場,遲遲未入就緊要吶喊助威先係架嘛,師兄你唔係唔撐下嘛?? ...
大家一齊見證佢入洞🤣🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-3 15:12 發表 查看引用來源

中國人比鬼佬硬好多😅😅不過唔夠鬼佬粗和長🤪🤪🤪

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-3 15:12 發表 查看引用來源

會唔會好似葉問個表哥,勁問:我要黎10次
如果係,就真係呢個post長出長有,同Senn師兄今晚戰力一樣,長出長有。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-3 15:28 發表 查看引用來源

會唔會好似葉問個表哥,勁問:我要黎10次
如果係,就真係呢個post長出長有,同Senn師兄今晚戰力一樣,長出長有。
10次等於自毀森林😅😅老虎屌閪一次過🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆