上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.7k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-3 10:51 發表 查看引用來源

唔可以咁,都要諗埋食邊間,最好諗幾間比女方揀,因為佢地好多時都唔知自己想食乜。
師兄,約女仔食野,先清楚既唔係佢鐘意食咩,而係佢唔鐘意食咩。
佢唔鐘意食咩,你自然唔會去果D地方,至於食D咩,你應該lead住佢,帶俾佢新鮮感。
你呢位朋友跟既係咩野級數既人,我估你第一晚都已經知道,佢要既你係想你令佢開下眼界,去邊度食,食完做咩,之後再點,隨心得黎有計劃,女生自然未到鐘意都一定對你好感度上升,至於師兄鐘意慢煮,我就擔定櫈仔睇報告了。

如果個個男士都好似ching咁就好啦 😂😂
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-3 10:51 發表 查看引用來源

唔可以咁,都要諗埋食邊間,最好諗幾間比女方揀,因為佢地好多時都唔知自己想食乜。

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-11-3 00:35 發表 查看引用來源

一句講曬

Your face, your fate.
師兄,face = fate 呢樣太籠統了,咁我都知做同一樣野,彭于晏同阿Bob做都唔同下場既。
咁都等我呢D無樣既有個希望先得架嘛大佬........

西餐本身都係一人一碟(無share食), 點知喺個包出事㗎啫 😂😂

魚蛋粉 就算我自己一個人都唔會叫嚟食喎 🙈
引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-3 10:57 發表 查看引用來源
我想講一人一碗可能仲衛生,不過約你食魚旦粉你見到唔洗見LA

引用:
原帖由 Sennn 於 3/11/2021 10:51 發表 查看引用來源

男:食咩好呀?
女:唔知!
男:咁不如食日本嘢啦?
女:唔好!唔食生冷嘢!
男:咁去打邊爐啦?
女:唔好!唔中意洗筷子咁污糟!
男:咁一係去鋸扒吖?
女:唔好!食咁大塊肉,肥死!
男:咁…………你想食咩呀?
男:@+$-_$@473-_#………………😬

有風度又識人情世故嘅男士應該會識咁做嘅, 但似乎好多男士都唔識搵一啲適合約會嘅好餐廳 😅
引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-3 10:59 發表 查看引用來源
唔係通常都會問一問個女仔唔食D咩先(食唔食得辣,食唔食生冷野,有冇咩敏感之類),再另加蝦蟹(因為碌殼比較煩),所以通常約女仔食日本野就最好(我覺得),仲要唔係放題,靜小小既餐廳,因為可以傾到計 ...

其實我反而覺得宜家呢個時代仲有人可以咁唔衛生先係最出奇
引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-3 11:18 發表 查看引用來源
西餐本身都係一人一碟(無share食), 點知喺個包出事㗎啫 😂😂

魚蛋粉 就算我自己一個人都唔會叫嚟食喎 🙈

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-3 11:20 發表 查看引用來源

男:@+$-_$@473-_#………………😬 ...
樓主,   C9,話要食環境!
快啲 , 訂一間 海景套房!
好多人擔定櫈仔,
等你拉頭馬!😅😅😅

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-3 11:20 發表 查看引用來源

男:@+$-_$@473-_#………………😬 ...
Sorry,係個女生答:無所謂,食咩都得,之後問咩都ban..............

回覆 264# littlemomoko 的帖子

可能佢諗, 遲早都會同妳交換口水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆