上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.7k

食魚蛋粉我又唔制喎

話晒我都係正宗港女 😂😂😂
引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-3 08:02 發表 查看引用來源
呢D唔係MANNER 係衛生LAW,大佬其他人唔洗食咩,BTW,冇TABLE MANNER 同你食西餐,不如食魚旦粉可能佢會好D

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-3 08:41 發表 查看引用來源
食魚蛋粉我又唔制喎

話晒我都係正宗港女 😂😂😂

出黎見面仲要食魚蛋粉,女邀請男,我都唔會浪費時間去啦。

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-3 08:38 發表 查看引用來源
呢度 😅

係我前幾個留言提過嘅人 🙈🙈

我都有朋友食嘢好似餓狗搶屎咁,食到我成屋地下都係餅碎,勁想打救佢 👊🏿

咁你會帶人去食乜嘢? 😂
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-11-3 08:43 發表 查看引用來源

出黎見面仲要食魚蛋粉,女邀請男,我都唔會浪費時間去啦。

我都唔明屋企人/另一半唔點解唔提吓佢地

拍拖初期我個ex飲湯落胡椒粉時係咁chok chok chok, 我都會提吓佢用手遮一遮 唔好影響都其他人啦…
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-11-3 08:45 發表 查看引用來源

我都有朋友食嘢好似餓狗搶屎咁,食到我成屋地下都係餅碎,勁想打救佢 👊🏿

引用:
原帖由 littlemomoko 於 3/11/2021 08:54 發表 查看引用來源
我都唔明屋企人/另一半唔點解唔提吓佢地

拍拖初期我個ex飲湯落胡椒粉時係咁chok chok chok, 我都會提吓佢用手遮一遮 唔好影響都其他人啦…

香港人講求速食文化,有時候阿星聽到人話女人係港女,其實街上面都有好多港男:小家,冇風度,冇table manners,裙腳仔,除咗打機喺屋企乜都唔做。其實男人同女人都一樣,男人唔成熟帶唔到女人,女人嫌棄;女人想揾個叻人有錢人,因為想有個人帶住,可以依靠,全部都係好正常。

唔通一個毒男會可以帶領個女人更進一步?一個女人揀個自己都照顧唔到自己嘅男人又可以照顧到個女人?

阿星係一個佬,認識好多唔同類型嘅朋友,聽埋聽埋好多埋怨,好多牢騷,好多不滿;阿星只係想講,如果自己都唔知自己事,執好咗自己先好出去認女仔,冇能力自我審視並且改進嘅人,好難令到女伴開心(咦,阿星好似讚緊自己),總之師妹有過一次經驗,換個角度睇都係好事,起碼下次會睇得明白,聽得清楚,感覺強烈好多,容易分辨渣男毒男鐵男,下次好運啦😬

祝今晚c兄食後報告。預祝馬到功成!

因為嘈,有時傾計要耳邊,開始親近,我又掃下佢背,佢又摸下我大肶,純粹互抽
。。。。。。。
有互動
正面的表現
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-1 16:59 發表 查看引用來源
食完野都3點幾,再喺海港城行左陣,一路行一路傾計咁,我地規規矩矩,無刻意去身體接觸。有時我試衫果時,佢都有摸落我個身度,有時一齊睇野,佢喺我隔離送下波餅咁,我又有時掃下佢背咁。即係唔會特登去做,但係氣氛岩既時候又唔會介 ...

留位等睇包膠😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆