上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.7k

霸位等星期三包膠

引用:
原帖由 simonh54 於 2021-11-3 02:16 發表 查看引用來源
霸位等星期三包膠
星期三跑夜馬🤣🤣🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-2 15:05 發表 查看引用來源
咁c hing最後有冇食到?
中出了十個月後做爸爸🤣

又唔係個個都係咁外貌協會卦, 哈哈. (但我係身高協會囉 🙈)

講番第一次見面注意事項, 最低限度有少少table manner吖唔該, 例如一籃麵包, 你每咬一啖就放番落個籃度飲湯, 之後又拎番起再咬, 你啲口水污染晒其他包, 咁我唔駛食啦... 🙄

同埋𦧲骨𦧲得斯文少少吖, 大刺刺咁"two two two"出嚟, 小朋友咩… 😶
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-11-3 00:35 發表 查看引用來源

一句講曬

Your face, your fate.

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-3 07:35 發表 查看引用來源
又唔係個個都係咁外貌協會卦, 哈哈. (但我係身高協會囉 🙈)

講番第一次見面注意事項, 最低限度有少少table manner吖唔該, 例如一籃麵包, 你每咬一啖就放番落個籃度飲湯, 之後又拎番起再咬, 你啲口水污染晒其他包,  ...
Momoko 你喺邊度識啲咁低質既人架

不過如果係我同餐廳見到個咁既人,我實啤住佢。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-2 10:17 發表 查看引用來源

你要c9等個幾月喎!咁第一次係咪揸乾你?
大多C9有老公的,多不會太猴擒,
反而多是悶到發慌,想心靈慰籍,找人陪下。

呢D唔係MANNER 係衛生LAW,大佬其他人唔洗食咩,BTW,冇TABLE MANNER 同你食西餐,不如食魚旦粉可能佢會好D
引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-3 07:35 發表 查看引用來源

講番第一次見面注意事項, 最低限度有少少table manner吖唔該, 例如一籃麵包, 你每咬一啖就放番落個籃度飲湯, 之後又拎番起再咬, 你啲口水污染晒其他包,  ...

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-2 15:05 發表 查看引用來源
咁c hing最後有冇食到?
其實第一T完,她巳邀我上她家,
但我不想太侯擒,也未摸清她的底细,所以借故走了,
約個多月後,才攪了。

唔通你都遇過? 🙈😂😂
引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-2 12:11 發表 查看引用來源

係唔係188識架???

呢度 😅

係我前幾個留言提過嘅人 🙈🙈
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-11-3 07:51 發表 查看引用來源

Momoko 你喺邊度識啲咁低質既人架

不過如果係我同餐廳見到個咁既人,我實啤住佢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆