上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.7k

咁應該叫非禮
引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-2 11:10 發表 查看引用來源
遇著傻仔, 係我不幸 😂😂

我都已經推開佢隻手, 佢仲要繼續抽水, 仆佢個街, 真係越諗越嬲

好後悔無兜巴車埋去

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-2 11:14 發表 查看引用來源
無需要學吓嘢啦, 因為一般正常人應該唔會咁 😂😂

咁佢都約到你出嚟食飯都好嘢喎,呢啲級數嘅人食飯都唔得啦

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2/11/2021 11:11 發表 查看引用來源
我就係無做到呢串連續技呀!蝕咗 😭

快啲練熟啲連續技,到時大把機會用😬

我本來都唔係隨便出嚟見網友嘅人.

但佢講自己係教學器嘅, 資歷都勁 收費合理, 咁啱我自己學生年代又學過 而家想再學番...

佢約過我幾次出嚟食飯, 我諗住可能遲啲有機會跟佢學樂器, 咪出嚟見吓囉… 🙄 點知中伏㗎啫 😭
引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-11-2 11:31 發表 查看引用來源
咁佢都約到你出嚟食飯都好嘢喎,呢啲級數嘅人食飯都唔得啦

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-2 12:00 發表 查看引用來源

但佢講自己係教學器嘅, 資歷都勁 收費合理, 咁啱我自己學生年代又學過 而家想再學番...

佢約過我幾次出嚟食飯, 我諗住可能遲啲有機會跟佢學樂器, 咪出嚟見吓囉… 🙄 點知中伏㗎啫 ...
係唔係188識架???

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-2 12:00 發表 查看引用來源

佢約過我幾次出嚟食飯, 我諗住可能遲啲有機會跟佢學樂器, 咪出嚟見吓囉… 🙄 點知中伏㗎啫 ...
原來係咁    佢誤會咗以為教你吹簫呀嘛 都係音樂交流姐 呵呵

引用:

師妹應該分享下俾樓主知,初見應該點樣做最加印象分,令大家唔好觸礁。

回覆 205# yjjjoe 的帖子

咁c hing最後有冇食到?

佢真係想你吹蕭,講笑,希望你唔好嬲,不過好彩你未開始學,唔係音樂室或者單獨得你地既地方,唔好真係好危險
引用:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-2 14:28 發表 查看引用來源

師妹應該分享下俾樓主知,初見應該點樣做最加印象分,令大家唔好觸礁。
一句講曬

Your face, your fate.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆