上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.6k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-3 11:27 發表 查看引用來源

我又覺得唔洗分得咁認真,因為感覺會變架麻~
師兄,其實都係一個名遮。
我從來都唔會分對方係咩,分左,又點?今日叫SL,聽日都可以無左回事。
倒不如對對方好就算。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-3 11:30 發表 查看引用來源
但你做d窩心野又同sl差唔多喎,做多咗,我知你想俾人感覺Gentlemen,但有時多咗就會令人誤會
暫時都平衡到,呢D野諗得太長遠會痴線..... 跟住感覺先啦....

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-12-3 11:38 發表 查看引用來源
明白既,不過怕唔怕大家既另一半或者朋友見到者
最好就唔好比人見到,無端端兩條人一齊出街,就算舉止正常,都好難解釋。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-3 12:01 發表 查看引用來源

最好就唔好比人見到,無端端兩條人一齊出街,就算舉止正常,都好難解釋。
要長玩長有。。。保密功夫要做足☺️☺️

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-3 12:49 發表 查看引用來源
要長玩長有。。。保密功夫要做足☺️☺️
話時話,好耐無見常姐,佢無事麻?

所以真係要想清楚,尤其係呢兩年好多人認人叻左,戴住口罩都認得你
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-3 12:01 發表 查看引用來源

SENNN師兄明天出發喇,留定個名星期一擔定凳仔等聽故仔先

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-3 13:47 發表 查看引用來源

話時話,好耐無見常姐,佢無事麻?
師兄...系咪講..失常少女...❓

我覺得咁 我有同SP講私事 但好自然
當然 放開懷抱都係遇到壞人

當年有幸俾呀樂師兄帶頭搞左我個樣上壇幾日 結果俾收皮果個唔係我 我仲記得當時我日日上壇就係但無理件事點
唔需要奇怪 點解我咁放得開 亦唔好認為我就係受害(以我所知佢亦唔好過 不過唔係我做既)

咁 多年後 咪又係咁過

傾計好平常AR,會傾計係好自然者,唔係下下都係為左性,又或者咁講,會有呢D既正常傾談,先會令性更加舒服同放鬆
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-3 17:50 發表 查看引用來源
我覺得咁 我有同SP講私事 但好自然
當然 放開懷抱都係遇到壞人

當年有幸俾呀樂師兄帶頭搞左我個樣上壇幾日 結果俾收皮果個唔係我 我仲記得當時我日日上壇就係但無理件事點
唔需要奇怪 點解我咁放得開 亦唔好認為我 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆