上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.6k

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-11-1 13:27 發表 查看引用來源

花太多時間,不值得。 😁
可能C9 都係咁諗
各花各眼啦 我覺得值

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-1 13:52 發表 查看引用來源

各花各眼啦 我覺得值
站係C9 角度,佢時間成本都好高(要分身家庭同工作),你都要進取啲呢

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-1 13:29 發表 查看引用來源
我覺得幾好WOR,起碼對你係冇咩戒心先,慢慢一步步嚟,反而一下就去炮好似仲衰LAW
而架應該無乜戒心,幾好傾。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-11-1 13:49 發表 查看引用來源
多謝report. C9似閂咗閘,仲有冇下次?
唔覺閂閘,都好明白大家心意,似fwb,但係我未食到者。

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-1 13:50 發表 查看引用來源

有冇揸過佢對大奶?🤣🤣
好想,真係好撚大對,又白又滑,怡保人嚟。

果時有諗過用肉骨茶做話題向佢埋手,不過無做到者。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-1 13:41 發表 查看引用來源

開頭想食快餐既,而架就隨緣啦,幾好傾咁。
師兄,大家男人,呢隻緣都要有計劃D好,唔係就完架喇。
Anyway,等你update。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-1 14:07 發表 查看引用來源

我公司都有個馬來西亞人妻(我唔係住香港)
好白淨, 生咗3件都仲係好瘦, 係個胸好突出, 嗰陣見佢隻手臂多左啲肉地, 但係個胸特別脹咗好多, 過多一排見肚先知佢有咗第三胎

引用:
原帖由 Sennn 於 1/11/2021 13:52 發表 查看引用來源

各花各眼啦 我覺得值
師兄覺得值就好,有時候唔一定有性,心靈滿足都可以好充實😬

成功一大半架喇
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-1 14:01 發表 查看引用來源

而架應該無乜戒心,幾好傾。

引用:
原帖由 Sennn 於 1/11/2021 14:07 發表 查看引用來源

好吖,講下bak kut teh,問下佢中意食咖哩喇沙定亞參喇沙,又或者問佢辣死阿媽(nesi lamak)嘅參峇醬邊間好食😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆