上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  233.7k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-6 13:49 發表 查看引用來源

阿嫂真識食,一日三條腸。
半夜加你,咁咪四條。
發生係好耐之前,當然我已包括埋係個三個裏邊

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-6 13:50 發表 查看引用來源
多p系好亂,不覺得享受
個人感覺,但二個男服侍一個女又幾好,又或者同d不同國藉都係好選擇
大尺碼有掙爆感覺🤦‍♀️
同返d細嘅玩,好似屌極都到喉唔到肺

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-6 13:52 發表 查看引用來源
大尺碼有掙爆感覺🤦‍♀️
同返d細嘅玩,好似屌極都到喉唔到肺
你地慢慢吹,我閃👩‍💻👩‍💻👩‍💻

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-6 13:50 發表 查看引用來源
多p系好亂,不覺得享受
個人感覺,但二個男服侍一個女又幾好,又或者同d不同國藉都係好選擇
我老婆都想同南亞佬玩3P, 不過我唔比.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-6 01:29 PM 發表 查看引用來源

要啲女人頂得順一次過三碌先得㗎。㗎你話一日分開唔同時段三個男人就話啫。
未必架,有D男人快射,有D耐D,基本女人系可以接受頂得順丫,當然,大前提之下,要三男同時令女方開心舒服先啦!

引用:
原帖由 88yes 於 2021-5-6 01:41 PM 發表 查看引用來源
女人玩過P都可能會上癮

絕對會,仲會越玩越無底線架!🤭

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-6 01:50 PM 發表 查看引用來源
多p系好亂,不覺得享受
二至三男系ok既,太多就五好啦!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-6 01:50 PM 發表 查看引用來源

發生係好耐之前,當然我已包括埋係個三個裏邊
同我ex一樣,一脚踏住四船,而且大家系知對方存在,仲有msm過!🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-6 10:14 發表 查看引用來源

你老婆同南亞仔熟落咗之後點, 你老婆收工後有無遲咗先返來,  若果有就........😨
遲返同冇返都有,都係多數去左佢吖妹度玩,佢妹住元朗村屋,我又冇鳩問過佢妹😱

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-6 14:13 發表 查看引用來源
遲返同冇返都有,都係多數去左佢吖妹度玩,佢妹住元朗村屋,我又冇鳩問過佢妹😱
不過我知佢妹夫都幾玩得,同我講系大6屌過好多廠妹人妻😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆