上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.6k

我覺得幾好WOR,起碼對你係冇咩戒心先,慢慢一步步嚟,反而一下就去炮好似仲衰LAW
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-1 12:23 發表 查看引用來源
其實約定左星期六海港城等之後,我同C9無再喺wechat傾計,又無拎電話,真係講個信字。咁我12點半左右就wechat佢,比個餐廳名佢,教一教佢點行過嚟,當時其實我已經坐低左,因為我要早d攞位,想坐窗口位,望到維港。咁心大心細等佢覆,過 ...

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-1 12:38 發表 查看引用來源

師兄似係追女仔feel多過食快餐。
開頭想食快餐既,而架就隨緣啦,幾好傾咁。

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-1 12:40 發表 查看引用來源

做fwb 好D~~~
咁你有無摸吓人手仔???
我都無刻意諗做乜關係,都係隨緣啦,不過心諗都係可食用既。

慢慢嚟先會西水長流
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-1 13:41 發表 查看引用來源

開頭想食快餐既,而架就隨緣啦,幾好傾咁。

呢個好耐啦喎,個同事上年生完仔辭埋職,欣賞唔到剷後大大波,可惜。

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-1 13:12 發表 查看引用來源

師奶老公做廚房,刀法一定好好,賓州都切埋你🤣🤣🤣
乜都驚就打飛機算啦

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-1 12:23 發表 查看引用來源
其實約定左星期六海港城等之後,我同C9無再喺wechat傾計,又無拎電話,真係講個信字。咁我12點半左右就wechat佢,比個餐廳名佢,教一教佢點行過嚟,當時其實我已經坐低左,因為我要早d攞位,想坐窗口位,望到維港。咁心大心細等佢覆,過 ...
多謝report. C9似閂咗閘,仲有冇下次?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-1 13:43 發表 查看引用來源

呢個好耐啦喎,個同事上年生完仔辭埋職,欣賞唔到剷後大大波,可惜。
有冇揸過佢對大奶?🤣🤣

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-1 13:44 發表 查看引用來源

乜都驚就打飛機算啦
打飛機記得一人一格先好打🤣🤣🤣

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-11-1 13:49 發表 查看引用來源
多謝report. C9似閂咗閘,仲有冇下次?
可能呢啲就糸傳説中嘅呃飲呃食唔呃精液🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆