上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.6k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-1 00:26 發表 查看引用來源
玩左一日,好攰。總結: 無食到。
詳情聽日先報告(如果有人想知)。
我會逐個留言睇完先,再報告埋。
真係有d似成人版電車男,不過我唔算新手既。 ...
留名睇報告

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-1 00:46 發表 查看引用來源
無食到應該都開始曖昧關係....
曖昧係最sweet~
要咁sweet做乜 ?!

留名睇報告

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-1 00:46 發表 查看引用來源
無食到應該都開始曖昧關係....
曖昧係最sweet~
遲啲上A1睇賤男偷食人妻被人捉姦狂斬🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-1 00:26 發表 查看引用來源
第一次約出黎見會又唔一定要食既
放長線釣大魚
等你包膠

引用:
原帖由 Sennn 於 1/11/2021 00:26 發表 查看引用來源
師兄有個好嘅開始,下一次就可以深入啲。等師兄詳盡嘅報告😬

引用:
又玩左一日好攰但冇食到,玩左咩呢?哈哈,引死人咩

事情發展下去?無即食?下次吧?

引用:
梗係想知啦,冇食到起碼都抽到下水掛🤣

留個名睇故事先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆