上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.8k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-9 11:31 發表 查看引用來源

如果佢肯配合哂就好,大排野玩~  巴士都有排玩~

不過去太盡怕佢突然消失從良喎.....
我都有同sp傾點樣再S我多D 但搞緊果時唔會提XD

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-11-24 11:06 發表 查看引用來源

我都有同sp傾點樣再S我多D 但搞緊果時唔會提XD
師姐中意比人點S法? 我好少S人.... 係有排有心無力試過用藥,老婆比我插到強暴咁,都係平時咁前戲啦,跟住做啦,插到中途我都未射,之後佢都攰,放軟手腳喺床比我任插,玩幾個姿勢,中出完碌鳩都仲係硬硬地,就捉老婆含乾淨,佢又唔反抗(平時佢好少含),咁算唔算S?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-24 11:47 發表 查看引用來源

師姐中意比人點S法? 我好少S人.... 係有排有心無力試過用藥,老婆比我插到強暴咁,都係平時咁前戲啦,跟住做啦,插到中途我都未射,之後佢都攰,放軟手腳喺床比我任插,玩幾個姿勢,中出完碌鳩都仲係硬硬地,就捉老婆含乾淨,佢又唔反抗( ...
會綁手腳 有套指插起水入假撚 係窗邊含是常識吧

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-11-24 11:50 發表 查看引用來源

會綁手腳 有套指插起水入假撚 係窗邊含是常識吧
玩過綁手落床頭,加蒙眼,用埋震蛋,真係多水好多。

想再玩tim,可以試埋窗邊含。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-24 11:53 發表 查看引用來源

玩過綁手落床頭,加蒙眼,用埋震蛋,真係多水好多。

想再玩tim,可以試埋窗邊含。
我對蛋唔起水 上套指插安全感大增左 仲放

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-11-24 11:55 發表 查看引用來源

我對蛋唔起水 上套指插安全感大增左 仲放
用指套,我真係學到野,多謝師姐。

如果我學埋推拿呢?有無用?會唔會多水D?定係士旦按士旦推都係一樣?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-24 12:03 發表 查看引用來源

用指套,我真係學到野,多謝師姐。

如果我學埋推拿呢?有無用?會唔會多水D?定係士旦按士旦推都係一樣?
我地都係用無粉手套咋 我就比較受力 大大力搓揸波都無所謂

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-11-24 12:06 發表 查看引用來源

我地都係用無粉手套咋 我就比較受力 大大力搓揸波都無所謂
咁有無話中意點比人玩對波? 諗住下次同C9玩,我都係果幾味,怕佢悶~

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-24 12:12 發表 查看引用來源

咁有無話中意點比人玩對波? 諗住下次同C9玩,我都係果幾味,怕佢悶~
未必捨得 同交代XD

附件

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-11-24 12:26 發表 查看引用來源

未必捨得 同交代XD
揸到咁!點交代~ 唯有熄燈~

Btw, 師姐對G奶?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆