上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.8k

回覆 1306# 大食之熟女 的帖子

我試過同sp 玩,街行行吓跌左出嚟,好彩後面係個阿叔,之後佢即刻快閃上房

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-10 12:52 發表 查看引用來源
我上床坐住等C9,開電視睇下,突然諗到要放定D套喺床頭,拎左兩個,我係無拎到狼牙棒出嚟(即係凸點),然後睇電視睇睇下都瞌著埋,太早起身。應該都係一陣間時間,feel到C9爬左上床,然後爬到我面前,錫落我度,輕輕鍚左幾下,佢就轉鍚我耳 ...
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211120/bkn-20211120222432874-1120_00822_001.html

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-15 10:39 發表 查看引用來源
講開南丫島, 我好似從來都無去過添...  🙈😂 學師兄搵日入去行吓先 😂

妳要去大把人帶妳去喇😂

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-20 23:31 發表 查看引用來源

C9話佢M到,我話唔介意,只要佢唔係唔舒服,可以照去,唔扑咪唔扑囉,等佢聽朝通知。
咪享受下SL拍拖感覺啦,吾系下下要扑野啦,如果次次扑,佢會覺得你當佢系乜呀

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-21 02:11 發表 查看引用來源
下次可以無套🤣🤣🤣
十個月後做爸爸🤣

Ching今日去南丫島玩得開心嗎?

引用:
原帖由 [url=tel:01344261]01344261[/url] 於 2021-11-21 09:11 發表 查看引用來源
我試過同sp 玩,街行行吓跌左出嚟,好彩後面係個阿叔,之後佢即刻快閃上房
佢冇著under咩?

我要去自己去都得啦, 駛乜要人帶 😂
引用:
原帖由 glock19B2 於 2021-11-21 11:30 發表 查看引用來源

妳要去大把人帶妳去喇😂

回覆 1337# licklickson 的帖子

著左T back 又濕行下震震下就跌咗落地

引用:
原帖由 [url=tel:01344261]01344261[/url] 於 2021-11-22 08:23 發表 查看引用來源
著左T back 又濕行下震震下就跌咗落地
咁正,之前有冇同佢咁玩過?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆