上一頁下一頁
發新話題

有冇試過口爆完再插

收藏  |  訂閱
131  34.6k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-15 14:08 發表 查看引用來源

師兄,其實性慾都係男人其中一樣需要遮。
千篇一律既性愛點樣有新鮮感,要係同一個女人身上仍然搵到,先最難。
但性愛以外,其實心靈先係最緊要,當男人要有女人唔難時,最需要往往唔會將性放第一位,正所謂情慾情慾,打動到個心,先 ...
師兄, 你又有d道理

我老婆直頭死屍咁。😤😤😤

引用:
原帖由 es2032 於 2021-9-26 21:25 發表 查看引用來源
師兄試下做多啲前戲
奶閪呢啲走唔甩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-15 02:12 PM 發表 查看引用來源

中意俾人口爆o既女仔唔駛講
本身唔中意o既亦有可能會咁做o黎表現佢有幾愛個男人
結論就係要達成共識囉, 我唔信有男人係唔中意俾人啜到射精個感覺,
所以當女人願意咁樣對你果陣, 真係千祈千祈唔好拒絕佢
因為 ...
岩架!兩情双悦,為另一半做佢中意既性事嘛!

引用:
原帖由 es2032 於 2021-9-26 21:25 發表 查看引用來源
老公屌老婆多數都係死屍咁🤔如果你老婆俾第二個屌情況就完全唔同啦🤪🤪

回覆 1# hihi101 的帖子

女人含住條嘢呢刻最動人👍

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-9-28 17:19 發表 查看引用來源
老公屌老婆多數都係死屍咁🤔如果你老婆俾第二個屌情況就完全唔同啦🤪🤪
d女人比第二個男人屌,根本就超興奮,同老公屌就死魚,我幾個老友都話係會咁,所以都唔想屌老婆🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-11-3 10:48 發表 查看引用來源
d女人比第二個男人屌,根本就超興奮,同老公屌就死魚,我幾個老友都話係會咁,所以都唔想屌老婆🤭
人妻俾第二個男人屌好落力......超主動

引用:
原帖由 hihi101 於 2021-8-31 12:00 發表 查看引用來源
有冇試過口爆完再插上次同老婆吊插插下有小小軟 諗住叫佢吹返硬小小
點知佢落力得滯吹爆左
但爆完都仲有小小硬 咪再插多幾Q
點知完來啱啱口爆完再插係好過癮嘅
好似二種唔同感覺咁
可能再插佢hi嘅關係佢含住係口啲精 ...
好羨慕各位師兄,我老婆生完兩件之後性慾下降晒,一個月都屌唔到一兩次,次次搞都好似交行貨咁,又唔肯幫我含,又唔肯比我奶🙈

回覆 127# 肥富茶了室 的帖子

你意思係你老友老婆都有比其他男人屌?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆