上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.7k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-12 18:56 發表 查看引用來源
露營野戰,冇隔音,夜晚有回音,淫聲四起
師姐好有經驗咁喎~

有無好教路?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-12 22:01 發表 查看引用來源

師姐好有經驗咁喎~

有無好教路?
現在d 營地多人都嘜咁, 可能似係飛鵝山車震一樣

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-12 18:11 發表 查看引用來源

唔係去南Y島探島呀,去露營果度探。
師兄,其實海洋公園搞緊glamping ,佢果度有冷氣帳篷,仲安排睇日出,夜晚搞functions好似同動物接觸咁。
唔錯,可以去睇睇。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-12 22:23 發表 查看引用來源

師兄,其實海洋公園搞緊glamping ,佢果度有冷氣帳篷,仲安排睇日出,夜晚搞functions好似同動物接觸咁。
唔錯,可以去睇睇。
不過果度多一家大細去,如果夜晚發出聲音,可能。。。。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-12 22:01 發表 查看引用來源

師姐好有經驗咁喎~

有無好教路?
我未去過露營呀,但夜晚冇涼沖就。。。身水身汗,肉貼肉咁,接受唔到

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-12 22:51 發表 查看引用來源
我㨂左地點應該ok,會少人,所以要探下路先。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-12 22:53 發表 查看引用來源
我未去過露營呀,但夜晚冇涼沖就。。。身水身汗,肉貼肉咁,接受唔到
又係喎,我諗住帶野去抺身。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-12 22:51 發表 查看引用來源
而家呢個時段學校都考試,唔會有小朋友去,父母都唔會有心情。佢其實主打俾得起錢又想舒舒服服夜外露出既人,有冷氣呢家野已離地。
其實不如有感反而太舒服唔似露營就真。
至於叫床,我估唔係叫晒救命都無人理,不如擔心人地個營比自己大聲好過😂😂,玩下手隔離營半夜黎多Q,都唔知投訴唔投訴好都似。😁😁

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-12 23:12 發表 查看引用來源

我㨂左地點應該ok,會少人,所以要探下路先。
https://www.klook.com/zh-HK/experiences/city-cate/2-19-hong-kong-camping-glamping/?city_ids=2&frontend_id_list=19&size=24
可以望下

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-12 18:12 發表 查看引用來源

下星期日去南Y島,隨便撞~
有乜記認

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆