上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.6k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-12 10:28 發表 查看引用來源

4號去呀,到時睇天氣再決定。

我今個星期日,想去南Y島行下,今朝咪同佢講聲,(我地真係唔msg),佢話今個星期日要煲劇.....

自己倒自己米....
"自己倒自己米...."   你指邊個倒自己米?

回覆 1210# Sennn 的帖子

PLAN B LAW, 酒店煲魷魚

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-12 10:28 發表 查看引用來源

我今個星期日,想去南Y島行下,今朝咪同佢講聲,(我地真係唔msg),佢話今個星期日要煲劇.....

自己倒自己米....
其實魷魚都可以隨時網上睇, 冇必要指定日子去睇.........

會唔會係南Y島冇酒店, C9覺得冇得插插呀

引用:
原帖由 小王子 於 2021-11-12 10:33 發表 查看引用來源
可以喎, 藉口CHING 都想睇, 咁味一齊囉

回覆 1213# 3P2Q 的帖子

可能暗示想玩 COSPLAY,

SENNN要買定套魷魚制服啦

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-12 10:31 發表 查看引用來源

"自己倒自己米...."   你指邊個倒自己米?
自己囉... 果日比左netflix佢用,而架佢星期日要煲netflix,所以唔去....

引用:
原帖由 小王子 於 2021-11-12 10:33 發表 查看引用來源
咁咪變左直接爆房.....

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-12 10:39 發表 查看引用來源

自己囉... 果日比左netflix佢用,而架佢星期日要煲netflix,所以唔去....
帶NOTEBOOK 去酒店一齊睇

引用:

自己倒自己米....
煲劇係藉口,交人就真,C9比你吊完都要比老公吊

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-12 10:35 發表 查看引用來源

可以喎, 藉口CHING 都想睇, 咁味一齊囉
我同左佢講呢套我睇哂,岩佢睇....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆