上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.6k

引用:
原帖由 girl2000 於 2021-11-11 11:52 發表 查看引用來源
個 pdf條link睇唔到既?
你試多次,我用電話試同電腦都得喎,係load一陣先有野出。
** 我加埋JPG,你可以當圖睇。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-11 10:23 發表 查看引用來源

都要保護佢既,大家當睇故仔就算... 我已經好衰咁寫哂我地D野出嚟....
你做得岩呀,玩還玩,都要有道德,唔好影響人為主,攪串咗就大家都冇得玩

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-10 14:08 發表 查看引用來源
通常d女俾人屌緊果陣,到咗狀態,真係乜都會講
就算平時唔講粗口,都會講
最鍾意引到啲女人high到爆粗,忘記自己係邊個, 甚至鬧佢老公

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-11 12:05 發表 查看引用來源
你做得岩呀,玩還玩,都要有道德,唔好影響人為主,攪串咗就大家都冇得玩
大家出嚟當然係要顧及對方的背景,玩得有品大家都係求安全安心試新嘢

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-11 12:04 發表 查看引用來源

我睇到,如果有埋格仔相睇就更好

有時茶記三十中既阿姐都幾正, 師兄有口福

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-11 12:04 發表 查看引用來源

諗到下一次的活動未呀?
真係去露營?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-12 09:19 發表 查看引用來源

諗到下一次的活動未呀?
真係去露營?
12月4號去囉,我plan得7788啦,地方都揀好。

今朝特登去食早餐搵佢,諗住約佢去南Y島,點知比佢拒絕左.... 佢話約左狄龍個仔.....韓國果個.....

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-12 10:22 發表 查看引用來源

12月4號去囉,我plan得7788啦,地方都揀好。

今朝特登去食早餐搵佢,諗住約佢去南Y島,點知比佢拒絕左.... 佢話約左狄龍個仔.....韓國果個.....
拒絕左4號冇得去?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-12 10:24 發表 查看引用來源

拒絕左4號冇得去?
4號去呀,到時睇天氣再決定。

我今個星期日,想去南Y島行下,今朝咪同佢講聲,(我地真係唔msg),佢話今個星期日要煲劇.....

自己倒自己米....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆