上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.6k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-10 08:25 發表 查看引用來源

扮架咋…..
咁你真係唔好做太多,,,,,你細心到咁......好易落疊....將來你變左...女人都幾傷心...

咁先係最好玩
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-10 10:45 發表 查看引用來源
咁我咪chock 番佢囉,唔好蝕

我上床坐住等C9,開電視睇下,突然諗到要放定D套喺床頭,拎左兩個,我係無拎到狼牙棒出嚟(即係凸點),然後睇電視睇睇下都瞌著埋,太早起身。應該都係一陣間時間,feelC9爬左上床,然後爬到我面前,錫落我度,輕輕鍚左幾下,佢就轉鍚我耳仔,開始成個人趴落我度,有D體量咁,因為我地兩個都無著衫,身貼身,好舒服,佢個身又好暖,好鬼舒服,尤其我心口feel到對奶,我直頭投降,由佢征服我,我雙手都無郁就咁瞓住,C9鍚完耳仔,由頸鍚落去,我合埋眼enjoy下,發下呻吟聲,一嚟真係爽既,二嚟係個女人都中意聽到男人呻吟,好似認同佢咁,好那耐之前某條女教我。

鍚到落我lin,我呻吟得大聲DC9就加把勁咁,成條脷一大塊咁一下一下lam落我粒花生lin度,又啜下咁,仲一手摸下我碌鳩,另一隻手就掃我另一邊lin,好爽。(而架諗返起,我覺得佢係學我,定係其實個個都係咁?)我比佢3點齊發左陣,就好想佢含,身體好誠實,我條腰都郁下郁下,C9就慢慢由lin鍚落去,其實我都唔矮,所以我心諗,不如直接落去含啦…. 鍚到幾時…. 不過,佢對波喺我肚上遊走時,都過癮既,終於等到佢含落嚟,我就真係享受下,我都爽到慢慢變左大M字腳,佢都係不停咁含住上上落落,我摸住佢個頭,掃下耳背,同佢講話可以鍚下個袋,咁佢先轉下,我又呻吟下,話袋底好敏感,咁佢又去下,我又叫下。(心諗唔通可以教毒龍鑽最後無講到,因為見佢抗拒口爆)

摸住佢個頭,我慢慢坐起身,C9又含返住上上下下,我話lam住個鳩窿,用條脷new下,我會好舒服,佢又照做,仲望住我,我當堂都冧哂,掃下佢頭髮,讚佢乖,慢慢掃下佢背脊,掃下掃下就反手落去玩波,逗下逗下,好爽,又逗又捽lin,再伸下手又從佢patpat落,唔太就手,我就捉住C9,返轉佢瞓喺度,我跪住咁插佢個咀,又可以雙手揸波,爽死我。我都見佢條腰扭下扭下,就埋頭69啦,都係平時咁,手指慢慢插,條脷就乃門口,不過倒轉頭無咁好用,所以我69係用條脷伸入去,手指捽粒野。

69左陣,有時C9甩口喺度叫下,過左陣我就縮開左,又讚下佢乖,叫佢乖乖地瞓喺度享受下,我會好好服侍佢,咁我都係繼續咁做,撐開佢雙腳咁乃同new,佢又輕輕叫下又講下好舒服呀咁,都玩左陣。之後我企左喺床邊(床尾),叫佢拎個套過嚟含多陣(我食左好耐鮑,要含返硬),佢拎住個套好似狗仔咁爬下爬下過嚟,狗仔咁爬住同我含多陣,我都keep住摸下佢既,因為手多同確保水源。

夠哂硬就自己上套啦,就叫C9跪上頭先窗邊張鄧仔,扭好張鄧仔,咁C9跪上去就係望住窗,係有窗紗既,我就插入推,推左陣,我都幾肯定我無乜呢個嗜好,同埋又唔覺C9興奮D,就叫C9跪上床,我企床邊繼續狗仔推,我真係好中意企住推。都係推下,摸下蘿揸下波,C9都攰,上身都趴低左,咁我仲可以插入D,捉住佢不停插,時快時慢,又深又淺咁,之後就轉左男上,我都係一路插,一路揸下波,濕吻下,有時就摸住佢粒野插,有時就抬佢雙腿上膞插,由床邊unun下插到去返床中間位,之後攬住佢不停插咁射,佢又攬到我實一實咁,同佢情深一吻又攬下,碌鳩軟返出嚟,行去忟幾張tempo比佢抺下(tempo好野嚟),自己就甩套打個結又抺下,行去拉埋窗簾同較凍返冷氣就上床,試左幾個姿勢一齊瞓,之後都係側瞓,我從後攬住佢咁瞓,好快就瞓著左。

瞓到醒,望一望時間,6點幾,同佢喺被入面暖笠笠,又無著衫咁,好好feel,真係想執多劑,咪又玩波先,見佢瞓下醒下咁,就同佢講慢慢瞓,仲有好多時間,我自己去浸下。咁我就慢慢掀開張被落床,盡量唔想D冷氣入左去,然後自己入浴室著返件浴袍開水等浸,浸左陣C9都起身,然後入埋嚟一齊浸,又傾下計,問下佢平時星期日有乜做,佢笑笑口話朝早同老公做愛囉。做成日咩?佢話都係執下屋呀,睇下電視,最後我比埋netflix佢用。浸完都差唔多要退房,就執齊野走人。

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-10 12:52 發表 查看引用來源
我上床坐住等C9,開電視睇下,突然諗到要放定D套喺床頭,拎左兩個,我係無拎到狼牙棒出嚟(即係凸點),然後睇電視睇睇下都瞌著埋,太早起身。應該都係一陣間時間,feel到C9爬左上床,然後爬到我面前,錫落我度,輕輕鍚左幾下,佢就轉鍚我耳 ...

Very Good

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-10 11:04 發表 查看引用來源

咁要入廁所先chok 得爽喎

c姐可幫下手嗎
嘩,大提陣間睇到水洗都唔清

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-10 12:52 發表 查看引用來源
我上床坐住等C9,開電視睇下,突然諗到要放定D套喺床頭,拎左兩個,我係無拎到狼牙棒出嚟(即係凸點),然後睇電視睇睇下都瞌著埋,太早起身。應該都係一陣間時間,feel到C9爬左上床,然後爬到我面前,錫落我度,輕輕鍚左幾下,佢就轉鍚我耳 ...
第二Q好似屌咗好耐喎,人妻過咗幾多次高潮?😉

引用:
c 奶冧死啦,飽哂

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-10 11:26 發表 查看引用來源
咁你真係唔好做太多,,,,,你細心到咁......好易落疊....將來你變左...女人都幾傷心...
明架啦,唔好要佢傷心。

今日趕出街做野,又想整pdf比各位,無時間核對一下,各位睇住先,我遲下先執。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆