上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  444.5k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-9 15:35 發表 查看引用來源

聽CHING口吻, 應該食唔少女咁喎
我未破過處女架🤪🤪🤪

回覆 1071# MAN818 的帖子

咁你有冇處女情意結?😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-9 16:28 發表 查看引用來源
我未破過處女架🤪🤪🤪
又如何 ?

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-9 16:28 發表 查看引用來源
我未破過處女架🤪🤪🤪
而家都幾難搵,靚果d12,3歲就冇啦,唔靚果d好cum 果d都可能會有

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-9 16:34 發表 查看引用來源
咁你有冇處女情意結?😉
算吧啦....几十嵗唔講呢啲😅😅

回覆 1075# MAN818 的帖子

咁又係,而家人妻吸引啲?😉

Cordis

上到去,間房係企理既,放低D野,C9就行去窗邊望下,然後坐低喺登仔度。我就入浴室先,除哂衫褲就去洗下浴缸先,我抬一抬頭望下C9做緊乜,見佢望住我洗浴缸然後就笑笑口,跟住佢拉埋窗紗就除衫褲,我就一路擦緊個缸,一路鱷高頭望住佢除衫褲,見佢除哂行入嚟,然後佢笑我ON9,話我地都未沖乾淨涼,點浸?我話我心急得滯,一時諗唔到。之後兩個人企住一齊沖,大家又互抽下水咁,我幫佢擦背果時,好想後入,之後從後揸波,再用碌鳩磨佢PATPAT,擦完佢背,佢轉身話我咁心急,打左陣車輪;

C9: 好心急喎。
: 今朝太刺激麻。
C9: 想唔想做一次先?
: 你唔想?(我伸雙手去慢慢揸佢雙波)
C9: 我諗住沖左涼先。
: 而架咪沖完囉,想唔想先?(我左右兩手各用3指掃佢雙lin)
C9: 呢度?(我拎左支花灑,較岩水,就對住佢隻鮑啦)

見佢雙眼微微地合埋咁,我伸埋頭去啜lin,另一隻手就不停咁揸波,再托高佢一隻腳踩缸邊,咁個花灑就可以中哂(地下都濕鳩哂),有時就車下,有時啜lin,其實花灑都係用左陣,C9任我舞。過左陣,已經轉用手指試探,繼續任我玩,之後C9攬住我,攪到我無波玩,不過我可以專心摷佢,又可以乃佢耳仔。個姿勢真係好fit,直頭係我扎小小馬座低小小就燒鵝肶,好快忍唔住,叫C9等等,滴住水咁去背囊度拎套(好彩背囊放門口同D套特別放喺某一格,唔洗摷),然後企返入缸去返C9面前,再抬返起佢一隻腳上缸邊,我見佢望住我;

: 洗唔洗教你帶套?
C9: 唔洗,你地自己識帶。
: 咁你唔好望住,搵D野做下。
C9: 做乜呀?
: chok下都啜下我lin

見佢笑一笑,就伸隻手chok我,我話我中意溫柔D。佢又笑,伸個頭嚟啜我lin,咁我拆開左個套,捉埋佢另一隻手,等佢摸住我點帶套,我話好似插USB咁,一邊唔得就係另一邊,睇得出佢get唔到我個爛gap,不過最後帶完佢又笑一笑,我都好心急,帶完就同佢燒鵝肶,C9雙手攬住我,我時快時慢咁插下,佢無攬咁實時我就睇住佢對波郁下郁下咁。之後轉姿勢,叫佢轉身,雙手扶牆,拮起PATPAT,我話: 乖啦。就從後面入,我捉住佢條腰係咁推,有時揸下籮,有時就揸下波,就射之前,我就灣前貼到佢個背脊實一實咁un同揸波。

射完,擁抱下鍚下沖下,C9就著件浴袍出去吹頭,我就執一執個浴室,主要係地下D水同洗定浴缸。攪掂又係著件浴袍出去,問佢肚唔肚餓,之後就準備食野,食壽司同生蠔咁呀,我問佢飲唔飲紅酒呀,C9好豪爽話飲,不過平時飲開啤酒。咁我就叫room service啦,支酒嚟到,我又心情好,比左50tips架,飲下紅酒,食下野,傾下計。

今日唔一次過打哂,怕好似琴日咁...

回覆 1077# Sennn 的帖子

正吖,第一Q已經喺浴室做,人妻係咪比上次放咗?😉

我都覺得酒店個D浴缸超污濁,通常用之前都要洗一洗,期待你地浸浴既浪漫情節。
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-9 17:46 發表 查看引用來源
上到去,間房係企理既,放低D野,C9就行去窗邊望下,然後坐低喺登仔度。我就入浴室先,除哂衫褲就去洗下浴缸先,我抬一抬頭望下C9做緊乜,見佢望住我洗浴缸然後就笑笑口,跟住佢拉埋窗紗就除衫褲,我就一路擦緊個缸,一路鱷高頭望住佢除 ...

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-9 17:46 發表 查看引用來源
上到去,間房係企理既,放低D野,C9就行去窗邊望下,然後坐低喺登仔度。我就入浴室先,除哂衫褲就去洗下浴缸先,我抬一抬頭望下C9做緊乜,見佢望住我洗浴缸然後就笑笑口,跟住佢拉埋窗紗就除衫褲,我就一路擦緊個缸,一路鱷高頭望住佢除 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆