上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  901.0k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-23 19:16 發表 查看引用來源

走Q哂又返嚟鳥😬

身材正喎😜👏👏👏👍🏻😅

引用:
原帖由 月影偷情 於 23/9/2021 19:37 發表 查看引用來源

睇到~咩!
師兄有換相,阿星又有換相,師兄睇唔到咩?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-23 19:39 發表 查看引用來源

師兄有換相,阿星又有換相,師兄睇唔到咩?😬
忙著換😅😅😂😂😜

引用:
原帖由 月影偷情 於 23/9/2021 19:39 發表 查看引用來源

身材正喎😜👏👏👏👍🏻😅
佢好正㗎,不過嬲咗阿星嚕😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 23/9/2021 19:40 發表 查看引用來源

忙著換😅😅😂😂😜
師兄真係大忙人😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-23 19:41 發表 查看引用來源

佢好正㗎,不過嬲咗阿星嚕😬
嗯!👍🏻👍🏻😌有同感🤭
🤭🤭😜等陣換gif

引用:
原帖由 月影偷情 於 23/9/2021 19:42 發表 查看引用來源

嗯!👍🏻👍🏻😌有同感🤭
🤭🤭😜等陣換gif
有動感,好!😬

又係濕濕嘅星期五,第125話~

Abby CXXV

有冇見過女仔塊面紅咗之後連答你都唔識呢?阿星眼前有一個喇。頭先咪話呢度咁熱,不如入房,仲要講到蚊螆咁細聲嘅?阿星只係重覆一次佢講嘅嘢,再加多句問下佢要入房做咩啫,佢即刻紅都面哂咁,望住阿星粒聲都唔出。既然你唔出聲,阿星唯有再問多次囉。不過阿星問問題嘅方式比較特別,要加少少動作幫助下嘅。喺阿星開口問阿麻油味Abby嘅同時,小星星都做咗啲嘢,做咗啲咩?咪做咗啲嘢囉。

阿星一路開聲開阿麻油味Abby入房做咩嘅同時,小星星好配合咁頂下麻油味Abby嘅小口,同時阿星亦都原地踏步,就住呢個動作,小星星嘅配合,麻油味Abby嘅體重,阿星製造出一個窘境俾麻油味Abby,令佢攬實啲阿星條頸唔放,連個頭都藏咗喺阿星條頸度。喺阿星一路原地踏步,一路問麻油味Abby:「入房做咩啫?講啦,阿星唔明喎,你講啦,究竟入房做咩啫?」嘅時候,小星星竟然自己忍唔住,由兩條叔叔褲嘅阻隔之下喺褲頭走咗出嚟,搖下搖下,搖到連阿麻油味Abby嘅淺黃色小褲褲遮住小口嘅位置都走埋一邊,小星星喺冇預料嘅情況底下,“殊”一聲就入咗一個未知嘅國度。

阿星只能用地面濕滑嚟解釋一個咁難發生,但係都發生咗嘅呢個情況。麻油味Abby好明顯知道發生咗咩事,因為佢攬住阿星條頸嘅雙手開始變得冇力,好似就嚟鬆手咁。阿星明白,麻油味Abby屬於感度高嘅女仔,頭先鍚耳仔錫肚臍都已經睇得清楚,聽得明白,摸得仔細;而且原地踏步氹氹轉,會令到小星星探險探得更加深入,麻油味Abby攬實阿星之餘又要耷低頭承受衝擊,所以阿星最後停咗落嚟,同佢話:「哎~~~入咗添,意外嘅嘢真係好難講~~~」麻油味Abby望住阿星,個樣唔知係好嬲定係好笑,將頭再次埋喺阿星頸度,細細聲話:「入房啦,呢度太光啦。」

正所謂:

英雄三問房目的
伊人粉臉泛胭紅
剛星左搖亦右擺
忽地滑入桃園洞
麻油再聲移陣地

金翅濕濕笠笠 連毛插入鳥
(待續)😬

回覆 10628# star_platina 的帖子

☕☕😁 Morning ...

引用:
原帖由 月影偷情 於 24/9/2021 07:49 發表 查看引用來源
☕☕😁 Morning ...
師兄咁早😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆