上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  901.1k

引用:
原帖由 boar36 於 22/9/2021 14:55 發表 查看引用來源

嘻嘻,玩吓意景咁啦!
所以話師兄嘅意景成四五層樓咁高😬

追完月,又係時候追故事,第124話~

Abby CXXIV

阿星決定開始由企喺梳化旁邊嘅位置舉步行去露台度。步行嘅途中,小星星不經意咁頂住麻油味Abby濕滑嘅小口,隔住三層布,一塊係麻油味Abby嘅小褲褲,兩塊阿星嘅叔叔孖煙囪同埋叔叔短打褲,但係小星星嘅企硬仍然令到麻油味Abby貼實阿星嘅身體左擰右擰。一路錫咀一路行,仲要俾阿星頂頂貢,應該真係唔係幾爽。

行到去熱辣辣,個個都開哂冷氣係咁出熱風嘅露台,當阿星同麻油味Abby離開咗大廳入面把唔算幾大風但都算幾涼嘅風扇之後,大家都感受到果種熱氣。麻油味Abby已經開始出汗,咁你可以想像阿星係點。等阿星講過你知,吹住冷氣機吹出嚟嘅熱風,仲要抱住一個大概47-8公斤嘅女仔,雖然唔算好重,抱住抱得耐都會出少少汗嘅。

露台嘅地磚,因為日間太陽嘅暴曬,依家呢一刻都仍然有少少辣腳,阿星冇著鞋嘛,係咁上下。好明顯麻油味Abby感覺到露台上面嘅熱力同阿星嘅汗水,其實麻油味Abby嘅身上面都唔少水…………well,係汗水呀,你諗咗去邊?

喺咁親密嘅擁抱入面,其實都冇咩唔講得,麻油味Abby喺阿星未將佢抱到埋去露台欄杆之前,仲喺度因為熱辣辣嘅地磚而印印腳嘅時候,小咀已經離開咗阿星,然後開聲話:「呢度好熱,不如入房吖。」講到“不如入房吖”嘅時候好似蚊螆咁細聲,唔係夜闌人靜,阿星同佢嘅距離又近,阿星都叫好耳嘅話,都唔使旨意聽到佢講乜。女仔嚟㗎人地,會怕醜㗎你哋唔好咁啦,呢啲時候,阿星梗係烚下烚下咁,重復多次個問題啦:「呢度咁熱,不如入房做咩呢?」你俾阿星繼續令佢難堪好唔好?

正所謂:

龍舟掛鼓步露台
無奈溫度如戈壁
兩人香汗流浹背
櫻花嬌聲房間去
英雄扮豬食老虎

金翅興過辣雞鳥
(待續)😬

早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........  金翅興過辣雞鳥!!     

龍舟掛鼓步露台
無奈溫度如戈壁
兩人香汗流浹背
櫻花嬌聲房間去
英雄扮豬食老虎

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-23 07:17 發表 查看引用來源
追完月,又係時候追故事,第124話~

Abby CXXIV

阿星決定開始由企喺梳化旁邊嘅位置舉步行去露台度。步行嘅途中,小星星不經意咁頂住麻油味Abby濕滑嘅小口,隔住三層布,一塊係麻油味Abby嘅小褲褲,兩塊阿星嘅叔叔孖煙囪同埋叔叔 ...
有野睇冇👀😏🤗☺️

引用:
原帖由 boar36 於 23/9/2021 08:50 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........  金翅興過辣雞鳥!!     

龍舟掛鼓步露台
無奈溫度如戈壁
兩人香汗流浹背
櫻花嬌聲房間去
英雄扮豬食老虎 ...
阿星唔係扮豬而係真豬😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 23/9/2021 08:55 發表 查看引用來源

有野睇冇👀😏🤗☺️
師兄想睇咩呢😬

[attach]40059011[/attach]

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-23 09:15 發表 查看引用來源

師兄想睇咩呢😬

😭😣冇睇到喎!

發文後再出圖🤗🤗

引用:
原帖由 月影偷情 於 23/9/2021 09:47 發表 查看引用來源

😭😣冇睇到喎!

發文後再出圖🤗🤗
發完文出埋圖,再應師兄要求出多次都睇唔到,師兄咁慢㗎😬

[attach]40059016[/attach]

回覆 10588# star_platina 的帖子

早晨,星爺剛剛睇到鳥

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-23 10:38 發表 查看引用來源

發完文出埋圖,再應師兄要求出多次都睇唔到,師兄咁慢㗎😬

個樣…想賜吻比你😏……😁😁😁☕👍🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆