qq騰訊十周年抽獎?

收藏  |  訂閱
27  2.9k

qq騰訊十周年抽獎?

各位:我不知有否走錯地方?有走錯請諒.                                       事緣騰訊(qq)發消息到我qq.話十周年抽獎,我被抽中二等奘,可得一台手提電腦,及38000人仔,但要先交保險金1100,要即日辨理,交款後,奘金轉賑到我指定戶口,獎品則由速弟送交,獎金及獎品一切收妥,保險金會發還,請問各位可有同一問題,可信程度有多少?

可信程度===> 0~~:smile_38:

引用:
原帖由 pythias08 於 2009-7-2 11:10 PM 發表 查看引用來源
各位:我不知有否走錯地方?有走錯請諒.                                       事緣騰訊(qq)發消息到我qq.話十周年抽獎,我被抽中二等奘,可得一台手提電腦,及38000人仔,但要先交保險金1100,要即日辨理,交款後,奘金轉賑 ...
你就好啦、我上次都淨係有 18000人仔咋(四等獎),羨慕死我啦!不過佢地退錢好快既、抵讚!:smile_44:

引用:
原帖由 leon9188 於 2009-7-3 05:36 AM 發表 查看引用來源

你就好啦、我上次都淨係有 18000人仔咋(四等獎),羨慕死我啦!不過佢地退錢好快既、抵讚!:smile_44:  
即係有可信,想問幾時概事?又香港郵政編碼是幾號?對方電話08-9869-081092是那一區?,存款應在香港或大陸?請指教

引用:
原帖由 pythias08 於 2009-7-3 08:36 AM 發表 查看引用來源
即係有可信,想問幾時概事?又香港郵政編碼是幾號?對方電話08-9869-081092是那一區?,存款應在香港或大陸?請指教
你係咪真係甘笨呀:smile_30:

鄭重聲明:

因爲騰訊(qq)知道中獎港澳同胞會有匯款手續上的問題,所以安排了簡易流程,我係授權港區中獎代理,保證金必須通過由我代收才有效,中獎網友請pm我查詢繳交保證金方式。

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-7-3 09:33 AM 發表
你係咪真係甘笨呀:smile_30:  
我感覺佢系﹗﹗﹗
佢開始動搖﹗有點信以為真了﹗﹗﹗:smile_30::smile_30::smile_30:

回覆 1# 的帖子

你邊有咁好彩,網上騙案日日多,但都仲係有咁多人中招! 真係唔怕你痴,唔怕你呆,最怕你唔來! :smile_39:

唔知千一蚊醫唔醫到戇9 :smile_39:

小弟擬是昨晚(7月2日)六合彩頭獎得主,中獎號碼:6,19,22,24,29,40同我張獎券號碼非常相似,獎金有$23,037,500甘多。我打電話去J會登記,J會話要先存入獎金的1%做登記和保證金才能替我核對是不是我真的中頭獎,邊位有二十三萬先借住俾小弟,我囉左獎金會按本金+60厘利息歸還(共$368,000元),請各位施以援手,多謝、多謝。:smile_o06:

前往最後回覆