上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-12 01:40 PM 發表 查看引用來源

十次九次半失敗!
其實隻藍海4班贏完再跑4班都入唔返Q, 3甲都無, 我覺得要有劇本先可以再返黎
所以我當呢隻馬無到

有4班唔報, 讓比燈膽, 點知又外檔

然後都唔係好睇得隻紅途上眼, 只係輕左十幾磅, 內檔 要尊重一下

最睇唔明係爸咩閉, 何梁難得3班有馬出, 呢隻3班仲要3歲, 你話佢想點

第6場我就唔係好識睇, 不過第7場黎講, 我個人覺得至力布幾好丫
蔡今季得兩個人幫佢博馬, 一條雷同一巴刀
劇本比呀蔡得唔得嫁

引用:
原帖由 從未迷路 於 2020-2-12 02:19 PM 發表 查看引用來源

其實隻藍海4班贏完再跑4班都入唔返Q, 3甲都無, 我覺得要有劇本先可以再返黎
所以我當呢隻馬無到

然後都唔係好睇得隻紅途上眼, 只係輕左十幾磅, 內檔 要尊重一下

最睇唔明係爸 ...
呢個馬主係唔算巴閉, 最巴閉係馬主捐左2百幾萬比金益金, 所以馬會邀請佢入會做馬主, 等佢捐多一些錢落個彩池為公益, 換言之係交入場費囉. 所以良哥都有共鳴會舉支火炬示吓威喎!

引用:
原帖由 從未迷路 於 2020-2-12 02:19 PM 發表 查看引用來源

所以我當呢隻馬無到

最睇唔明係爸 ...
海賊上次唔去馬是有理由架! 皆因同門兄弟數尿喜贏完馬後再出成大熱門要嘔些少出嚟而輸, 所以明知係嘔, 所以唔去馬, 不過唔代表唔去馬, 皆因上次再出時間同贏馬時保持一樣, 即是會有後著.

呢隻海賊D孖宝好古怪!下射六式得12倍!又㩒錯制?

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-12 03:21 PM 發表 查看引用來源

[attach]12138635[/attach]
呢句幾好笑 :)㩒錯兩次囉

引用:
原帖由 從未迷路 於 2020-2-12 02:40 PM 發表 查看引用來源
第6場我就唔係好識睇, 不過第7場黎講, 我個人覺得至力布幾好丫
蔡今季得兩個人幫佢博馬, 一條雷同一巴刀
劇本比呀蔡得唔得嫁
對蔡巴同蔡莫係對的無錯, 不過你都係以時間或者底出威威才作出選擇. 不過唔好忘認, 李寶利講過佢騎過好啲馬後再出無佢份, 多數由別人再出就勝得出, 不過呢隻馬就無咁情形發生, 由最贏得最多頭馬既熟手技工上都係無表現喎!

這場係好簡單, 是習派同團派之爭, 林仔係無份參與架!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-12 03:21 PM 發表 查看引用來源

[attach]12138635[/attach]
照睇都係為落衫機做勢似多啲. 係人都唔制啦!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-12 03:34 PM 發表 查看引用來源

對蔡巴同蔡莫係對的無錯, 不過你都係以時間或者底出威威才作出選擇. 不過唔好忘認, 李寶利講過佢騎過好啲馬後再出無佢份, 多數由別人再出就勝得出, 不過呢隻馬就無咁情形發生, 由最贏得最多頭馬既熟手技工上都係無 ...
羊兄,請教習派同團派有無提示呀?
謝謝,祝大勝:005::uf16:

引用:
原帖由 lklklklk890 於 2020-2-12 03:54 PM 發表 查看引用來源

羊兄,請教習派同團派有無提示呀?
謝謝,祝大勝:005::uf16:
即代主會係團派, 和坤會係習作.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆