上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-11 08:11 PM 發表 查看引用來源
我要萬歲善事都好過財務公司!
36倍唔係想食人隻車嗎? 又已經交待左, 何妨那場係拉頭大熱讓賽喎! 財務雖好, 都要睇走勢可否走番啲軚盤.

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-11 08:22 PM 發表 查看引用來源

仲有登泥音只杏+橙都唔錯,肥仔等錢使
應揾啱人上馬, 應手到拿來.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-11 08:36 PM 發表 查看引用來源

36倍唔係想食人隻車嗎? 又已經交待左, 何妨那場係拉頭大熱讓賽喎! 財務雖好, 都要睇走勢可否走番啲軚盤.
見孖宝飛都不太冷、而家賠率好參差!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-11 08:38 PM 發表 查看引用來源

應揾啱人上馬, 應手到拿來.
呢隻光管真系好失望、終於肯跑中距離、比多次機會佢!但怕佢落班先反彈!

不過睇返上次原來最後一百受困(跟實黃帽)、有衝刺力㗎、又要信吓馬會地淋啱、灰馬。咁就三甲有望!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-11 08:39 PM 發表 查看引用來源

見孖宝飛都不太冷、而家賠率好參差!
只不過係潘狗射佢才有飛. 其他無嘜重飛就知道啦! 我一早都提及大熱遲早都唔係潘狗.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-11 08:42 PM 發表 查看引用來源

呢隻光管真系好失望、終於肯跑中距離、比多次機會佢!但怕佢落班先反彈!

不過睇返上次原來最後一百受困(跟實黃帽)、有衝刺力㗎、又要信吓馬會地淋啱、灰馬。咁就三甲有望!

[attach]12138148[/attach] [attach]1213814 ...
肥仔呢招唔Work架! 用牌仔減分落班已經被上頭一個月內三次請飲咖啡, 側聞馬會已購入幾支超級望遠鏡啦! 又有回用收, 何樂而不為也.

尾塲家羞突然3.3!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-11 09:07 PM 發表 查看引用來源
尾塲家羞突然3.3!
呢口田忌賽馬(係小童故事)孖寶現時係超賠率, 要得過.

我漸漸覺得東哥兵力有進的話, 有權問鼎冠軍寶座, 老妖都係坐第二把交椅. 因呢兩條粉腸用車輪戰術, 一前一後, 一進一退做攻防. 因為神仙今季要讓坐, 摩蔡不能霸天下.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-11 11:44 PM 發表 查看引用來源 我漸漸覺得東哥兵力有進的話, 有權問鼎冠軍寶座, 老妖都係坐第二把交椅. 因呢兩條粉腸用車輪戰術, 一前一後, 一進一退做攻防. 因為神仙今季要讓坐, 摩蔡不能霸天下. ...
東哥邊場最有誠意?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆