上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-11 12:53 PM 發表 查看引用來源

黃師奶: 坤哥, 雖然我老公現時係隔嚟, 不過今晚要加班呀?
和坤: 當真!
黃C奶真係唔錯喎:096:

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-11 01:12 PM 發表 查看引用來源

黃C奶真係唔錯喎:096:
咁就要問吓表情王啦!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-11 01:20 PM 發表 查看引用來源

咁就要問吓表情王啦!
羊兄,東哥尼期點睇,有無咁明顯又贏幾件揸兜

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-11 01:35 PM 發表 查看引用來源

羊兄,東哥尼期點睇,有無咁明顯又贏幾件揸兜
老妖出三件, 佢出六件, 嫁雞嫁狗都要嫁周先啦! 明晚照睇都可以過大麻成個頭!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-11 01:41 PM 發表 查看引用來源

老妖出三件, 佢出六件, 嫁雞嫁狗都要嫁周先啦! 明晚照睇都可以過大麻成個頭!
哦,好,一於嫁周:013:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-11 01:08 PM 發表 查看引用來源
隻海賊又會唔咁翹逢黃金檔就跑得特別好、唔多信電腦抽檔位咁益佢、唔通天意!仲上班跑超輕磅、原配走去上肯得基!搏你唔信:071::096:
海賊條件好, 何妨肥仔已經一月內被上頭叫飲咖啡三次, 唔係飲鳥巢, 係ESPRESSO, 一係就揾仆街贏馬, 一係就照樣去馬. 不過神筆都唔少野, 應唔係件貨, 係幕後, 幕後老豆147倍獨贏都可以食得出, 係有頭有面既圍頭佬. 不過肥仔都係圍頭佬條大靚, 咁就要小心, 奸鳩出營, 須要見機去賭.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-11 12:53 PM 發表 查看引用來源

黃師奶: 坤哥, 雖然我老公現時係隔嚟, 不過今晚要加班呀?
和坤: 當真!
羊兄,小弟不才,可否再多点提示?謝謝,祝身體健康:005::uf16:

引用:
原帖由 lklklklk890 於 2020-2-11 02:08 PM 發表 查看引用來源

羊兄,小弟不才,可否再多点提示?謝謝,祝身體健康:005::uf16:
提示係表情王同馬主好老友架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-11 02:07 PM 發表 查看引用來源

海賊條件好, 何妨肥仔已經一月內被上頭叫飲咖啡三次, 唔係飲鳥巢, 係ESPRESSO, 一係就揾仆街贏馬, 一係就照樣去馬. 不過神筆都唔少野, 應唔係件貨, 係幕後, 幕後老豆147倍獨贏都可以食得出, 係有頭有面既圍頭佬.  ...
唔會食嬌咁明顯卦!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-11 02:09 PM 發表 查看引用來源

提示係表情王同馬主好老友架!
謝謝,太蠢,我Pm再跟羊兄求學吧😎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆