上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

雖然各師有各法, 不過賭馬都有些少竅門關乎賭馬法則, 同賭馬定律架! 我自然私下都有賭馬法則同定律, 甚麼賠率不賭, 甚麼馬匹不賭, 甚麼情況下不賭, 除第一場外. 所以我賭馬都相信系統運算的準確性多過我賭馬的經驗, 有一套良好賭馬系統軟件係可以永遠生存在馬場, 除左係盲外.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-10 11:49 PM 發表 查看引用來源

全對, 各師各法, 只不過花時太多. 其實睇時速, 段速及尾段時速根本上都知一二啦! 我對賭馬永遠相信有劇本安排, 唔係韋小寶頭馬輸得咁傷, 根本上大金庫唔係出閘慢而後上, 事實就唔需要影相啦! 有賭人仕有誰賽前敢說 ...
我講野好少會有符碌同馬後炮, 為甚麼韋小寶會輸啦, 皆因我一早認定東哥揾屎到唔屎上馬能勝出的話, 何妨屎到唔屎都係南非幫條靚, 下面接寶那條粉腸一定唔係田老太咁簡單, 其一, 尾場東哥同廣陵王關係非常之密切, 一早都有提及廣陵王必輸, 應輸比東哥, 何妨係近排合作非常之愉快之亞拉上. 所以賭馬雖有現現系統去運算, 不過賽後那一些系統運算應更加重要.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-11 12:35 AM 發表 查看引用來源

我講野好少會有符碌同馬後炮, 為甚麼韋小寶會輸啦, 皆因我一早認定東哥揾屎到唔屎上馬能勝出的話, 何妨屎到唔屎都係南非幫條靚, 下面接寶那條粉腸一定唔係田老太咁簡單, 其一, 尾場東哥同廣陵王關係非常之密切, 一 ...
好多馬友系唔會完全明白、尤其扶手機之棍、簡直Yet hill but tone、On land gull 成look chat!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-11 12:44 AM 發表 查看引用來源

好多馬友系唔會完全明白、尤其扶手機之棍、簡直Yet hill but tone、On land gull 成look chat!
其實係好簡單的故事, 東哥三寶應食到應, 有劇本一早已經安排妥妥當當, 有相為證. 金主們永遠都係童黨, 只有些馬友係共鏟黨.

附件

現時香港人同內地人有好大分別, 就係係內地人識得邊鳩個同邊七個就不論是否有底同無底嘅人都好容易可以上位, 但香港唔同, 你識得邊鳩個同邊七頭都無鳩用, 最好就係自己係邊鳩個同邊七頭就不同了! 所以不要以後同別人買告白, 因為無撚收, 只有天收架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-11 08:55 AM 發表 查看引用來源
現時香港人同內地人有好大分別, 就係係內地人識得邊鳩個同邊七個就不論是否有底同無底嘅人都好容易可以上位, 但香港唔同, 你識得邊鳩個同邊七頭都無鳩用, 最好就係自己係邊鳩個同邊七頭就不同了! 所以不要以後同別人 ...
賴衣褲條Chat Look!

我唔可以否認美國佬的強勁, 有Google map 係攻防策略, 有Youtube平台有野可學, 有真有假的事, 任何人只要能上Youtube嘜X既事都有得睇, 嘜X既都有得學, 只要你可以上網. 不過最難係Youtube發展就係講馬, 呢一科認真難搞.

運才可補得出, 證明表情王誠意有嘉, 因為係方嘉柏. 所以日本學生少女是否多一點支持還是小一點支持, 皆因退出者係老霍.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-11 12:40 PM 發表 查看引用來源
運才可補得出, 證明表情王誠意有嘉, 因為係方嘉柏. 所以日本學生少女是否多一點支持還是小一點支持, 皆因退出者係老霍.
黃師奶: 坤哥, 雖然我老公現時係隔嚟, 不過今晚要加班呀?
和坤: 當真!

附件

隻海賊又會唔咁翹逢黃金檔就跑得特別好、唔多信電腦抽檔位咁益佢、唔通天意!仲上班跑超輕磅、原配走去上肯得基!搏你唔信:071::096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆