上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-10 09:18 PM 發表 查看引用來源
老羊、上次你提過既Lebron James 走日出千四啱晒!有衫心同big4担飛、忽然氹仔轉大場、上兩次氹仔已見有D勢、賠率應在10-15倍之間。
老劍, 可否給一些提示, 是否係講緊神期大帝呀?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-10 09:41 PM 發表 查看引用來源

老劍, 可否給一些提示, 是否係講緊神期大帝呀?
上次你都知James系NBA花名大帝:071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-10 11:04 PM 發表 查看引用來源

上次你都知James系NBA花名大帝:071:
不過上次60倍喎! 今次唔會夠胆食人啩! 因還未交入場費, 如果今次承你貴言的話, 下次再跑回窄場就要跟一跟.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-10 11:10 PM 發表 查看引用來源

不過上次60倍喎! 今次唔會夠胆食人啩! 因還未交入場費, 如果今次承你貴言的話, 下次再跑回窄場就要跟一跟.
呢條神期大帝都算係神奇, 搞搞下球會轉玩馬仔. 應都係同賭有關, 波馬並存.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-10 11:17 PM 發表 查看引用來源

呢條神期大帝都算係神奇, 搞搞下球會轉玩馬仔. 應都係同賭有關, 波馬並存.
點解我搵唔返上次講呢隻、我記得個次你有貼佢!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-10 09:18 PM 發表 查看引用來源
老羊、上次你提過既Lebron James 走日出千四啱晒!有衫心同big4担飛、忽然氹仔轉大場、上兩次氹仔已見有D勢、賠率應在10-15倍之間。
講真, 自從我學懂睇賠率同有一套系統去運算後, 我好少睇番睇賽事馬匹走位同騎師動作, 因為明知係內定, 所以研究都係費時, 同睇晨操一樣. 晨操好時出賽未必好.

0216 初選

四班前詩千六

雨逢飄迎飄逢雨
白菜復升復菜白
前進初現初進前
英才夠氣夠才英

四班前詩千四

公乸為帝為乸公
粗帶虧慢虧帶粗
人奇快遞快奇人
同項出勝出項同

四班前詩千二2

賊性知抗知性賦
醉翁奇速奇翁醉
現串蠻氣蠻串現
慘敗淒冷淒敗慘

四班前詩千二1

勝改長征長改勝
飛帥共航共帥飛
婆媽哭聲哭媽婆
媽定性改性定媽

三班前詩千四

新初婆媳婆初新
學退錯衰錯退學
氣閉門困門閉氣
避開笑柄笑開避

三班前詩千二2

哭日夜淚夜日哭
客人多少多人客
苦汗盡空盡汗苦
力谷狂暴狂谷力

三班前詩千二1

軟裂形人形裂軟
執下亦及亦下執
信非像是像非信
人性濃情濃性人

二班前詩

龍獅幼馴幼獅龍
性雄官人官雄性
內身保晚保身內
下游半島半游下

G1前詩二千

從苦起常起苦從
兒是正代正是兒
天灌已然已灌天
聲控靠人靠控聲

G1前詩千四

快奔狂追狂奔快
親軍越趙越軍親
花盛姿整姿盛花
比季全拼全季比

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-10 11:39 PM 發表 查看引用來源

講真, 自從我學懂睇賠率同有一套系統去運算後, 我好少睇番睇賽事馬匹走位同騎師動作, 因為明知係內定, 所以研究都係費時, 同睇晨操一樣. 晨操好時出賽未必好. ...
我會睇得與別不同:096::071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-10 11:25 PM 發表 查看引用來源

點解我搵唔返上次講呢隻、我記得個次你有貼佢!
上次貼佢皆因東哥條大靚成大熱門, 係怕佢會埋Q, 搏冷位, 不過都係冷門埋Q, 重係方仔, 東哥既拍檔. 因為一件大熱門似係唔輸得既馬多數會爆冷位, 這是不明文則定既事.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-10 11:41 PM 發表 查看引用來源

我會睇得與別不同:096::071:
全對, 各師各法, 只不過花時太多. 其實睇時速, 段速及尾段時速根本上都知一二啦! 我對賭馬永遠相信有劇本安排, 唔係韋小寶頭馬輸得咁傷, 根本上大金庫唔係出閘慢而後上, 事實就唔需要影相啦! 有賭人仕有誰賽前敢說小寶會輸架? 應係無, 不過唔包括我在內.

Tips provided on site
R9 遨遊戰士 天祿 錶之智能 大金庫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆