上一頁下一頁
發新話題

第一次同同事玩cam sex,佢以為我只不過係普通網友,估唔到我真係佢個大波妹同事...

收藏  |  訂閱
325  62.5k

回覆 80# 的帖子

我都係前幾日無聊先開始玩下~
因為之前唔覺呢d 有咩好玩...

但係原來引下人會幾high~

ps 我係新手, 我想問點可以放自己的相做頭像?

回覆 1# 的帖子

嘩! 睇到我都硬埋添,收工要叫gf來我家同我出出火先!

引用:
原帖由 你噢 於 2008-10-31 15:47 發表 查看引用來源

如果穿左?妹妹你會點?
搵埋佢玩?定以後都唔搵佢玩呢?...
冇諗過喎,穿左先算喇

引用:
原帖由 siutoto 於 2008-10-31 16:12 發表 查看引用來源
我都係前幾日無聊先開始玩下~
因為之前唔覺呢d 有咩好玩...

但係原來引下人會幾high~

ps 我係新手, 我想問點可以放自己的相做頭像?
係咩~~ 我又要ADD你~~~
你 UPLOAD 張相去 D photobucket 個類既web-site ,
再去你控制面版度 ..  將條 direct-link 拉落去 頭像個空格入面~

引用:
原帖由 manray 於 2008-10-31 15:50 發表 查看引用來源
咁橋, 我份新工有個大波妹(鬼妹)日日著緊身低胸衫返工,仲成日烏低身執野或坐晌地下執野
所以成日有波罅睇, 呢件鬼妹個身算瘦(條腰估計25-26度), 但係佢對波起馬有E-F cup........

晌辦公室睇野個feel真係拎捨晤 ...
鬼妹又真係放好多既,理得你點昅

引用:
原帖由 鬼蜘蛛 於 2008-10-31 15:52 發表 查看引用來源
office 妹妹妳有冇幻想過﹣
妳比公司裡面D男同事,
知道妳就係office 妹妹,
妳係一個外表斯文,內裡淫蕩既女仔,
跟住要係公司裡面攪妳,
要妳以一個對付咁多個男同事,
嘩,個場面幾壯觀。
我有幻想過...

我都加左一個人嚮另一個msn 度,
不過好驚言談間既文法會比佢知道我係邊個

妹妹遲下可唔可以post張口爆完咀裡或咀邊還有精液既相呀 ?

引用:
原帖由 siutoto 於 2008-10-31 15:54 發表 查看引用來源
我之前都有諗過add d識既人玩...
因為感覺可能真係好唔同~
不過都仲未咁做~~~但係睇到你呢度咁講,
其實真係會好好玩~

但係你咁寫, 如果佢睇到~
咪知係你 lor~????
佢話佢冇上hkdiscuss,我咪出post囉
係有d危險性既,不過又幾刺激~

引用:
原帖由 金融炒仔 於 2008-10-31 16:20 發表 查看引用來源
妹妹遲下可唔可以post張口爆完咀裡或咀邊還有精液既相呀 ?
唔post得呢d相架...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆