上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-10 11:02 AM 發表 查看引用來源

係馬評天地應係評馬, 唔係評人, 所以要人扶上機, 重係從未提及甚麼是賽馬常識. 認真係Most Land Low. 不過以陰陽論, 有高必有低, 有 How Land Sing 同 On Land Gull, Low Land B既人大有人在,  好似呢條阿叔就係.  ...
佢真系On Land Gull Gull Round Bang Gull!

賴衣褲!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-10 10:26 AM 發表 查看引用來源
老劍, 我哋既二胡已經拉得好响了! 二日已經有六千七人拍你間舖, 雖同春城之戀還差一大折, 都可以扯吓衫尾, 加油, 加油. 無收費, 係免費, 還要自費, 唔係金錢,  係心機. ...
:emoji_32:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-10 11:23 AM 發表 查看引用來源

佢真系On Land Gull Gull Round Bang Gull!

賴衣褲!
佢做啲嘢都相當之唔成熟, 亦都相當之細路仔, 而且無聊至極... 事實上, 如果佢唔係一個咁既人, 就唔會處事得一塌糊塗, 都係佢一貫既作風啫... 此所謂賴衣褲也...., 呢條黃仔都係賴衣褲, 條棍縮左就唔好再出嚟揚啦! 無學識, 無見地, 只會信埋啲牛鬼蛇神嚟嚇人. 講野唔多過十個字, 無深道, 以為識得甚麼在深齋主就不可一世, 喜多管閒事, 又不懂分析甚麼是邏輯, 重要係評馬天地唔係識評馬, 只識評人, 認真係屌地之人呀!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-10 12:40 PM 發表 查看引用來源

佢做啲嘢都相當之唔成熟, 亦都相當之細路仔, 而且無聊至極... 事實上, 如果佢唔係一個咁既人, 就唔會處事得一塌糊塗, 都係佢一貫既作風啫... 此所謂賴衣褲也...., 呢條黃仔都係賴衣褲, 條棍縮左就唔好再出嚟揚啦!  ...
老劍, 不過都好, 呢條黃仔拍你門唔會少, 因為想學野喎! 不如唔好叩謝發癲淚祖, 來此處叩謝劍道主持還有著數, 起碼滿師後下山再過香島同佢以前班師兄弟鬥過, 一雪前恥敗走師門之辱,  等呂祖同大仙都死得安慰呀! 不過記得唔好再燒香, 因為大仙係死於肺癌, 佢係人唔係神, 唔可以再香多一次呀!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-10 12:40 PM 發表 查看引用來源

佢做啲嘢都相當之唔成熟, 亦都相當之細路仔, 而且無聊至極... 事實上, 如果佢唔係一個咁既人, 就唔會處事得一塌糊塗, 都係佢一貫既作風啫... 此所謂賴衣褲也...., 呢條黃仔都係賴衣褲, 條棍縮左就唔好再出嚟揚啦!  ...
老劍, 你賴衣褲見解是否同一樣呀?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-10 12:49 PM 發表 查看引用來源

老劍, 不過都好, 呢條黃仔拍你門唔會少, 因為想學野喎! 不如唔好叩謝發癲淚祖, 來此處叩謝劍道主持還有著數, 起碼滿師後下山再過香島同佢以前班師兄弟鬥過, 一雪前恥敗走師門之辱,  等呂祖同大仙都死得安慰呀! 不 ...
不過呢條黃仔都Whole Land Charm, 多管閒事嘅佢, 連啲師兄弟都無在佢間舖支持一吓佢, 想下佢平時為人是甚麼一回事, 又不能帶領班師兄弟怎樣去贏錢, 所以來一招評人唔係評馬, 都好過無野好講.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-10 12:55 PM 發表 查看引用來源

老劍, 你賴衣褲見解是否同一樣呀?
不能同意更多!

佢好似呆彎咁縮左就永不可能回香島、佢怕比水浸親:096:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-10 01:07 PM 發表 查看引用來源

不過呢條黃仔都Whole Land Charm, 多管閒事嘅佢, 連啲師兄弟都無在佢間舖支持一吓佢, 想下佢平時為人是甚麼一回事, 又不能帶領班師兄弟怎樣去贏錢, 所以來一招評人唔係評馬, 都好過無野好講.  ...
小人梗系出埋D小動作啦!

真系賴衣褲!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-10 01:10 PM 發表 查看引用來源

小人梗系出埋D小動作啦!

真系賴衣褲!
呢條仆街改個名都衰過人, 睇得架仔翻譯書多, 叫墮落天使阿扎澤爾Azazel, 認真迷信鬼神到迷撚羊羊. 以為有鬼神存在就不可一世. 現時科學昌明, 有天文台重點會再人去信五行啦! 你哋睇吓呢條仆街幾大想頭, 重以為改個名就可以做神. 認真係On Land Gull, Most Land Low.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-10 01:21 PM 發表 查看引用來源

呢條仆街改個名都衰過人, 睇得架仔翻譯書多, 叫墮落天使阿扎澤爾Azazel, 認真迷信鬼神到迷撚羊羊. 以為有鬼神存在就不可一世. 現時科學昌明, 有天文台重點會再人去信五行啦! 你哋睇吓呢條仆街幾大想頭, 重以為改個 ...
有啲中國人改名都無查過後就改, 好似看更李同個仔改李早抬就錯得了, 你祖詒, 詒解詒訓, 即是話一世要抬冀, 抬屎.  詒言(遺言), 詒笑(被人嘰笑), 詒都可以解說為台奸發言. 可想而知, 人唔怕生壞命, 再怕係變壞名.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆