上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-8 08:58 PM 發表 查看引用來源

佬之道0212
馬前課之預測
亞拉要同三姓家奴說聲再見
千你之後覺得非常之勁
攞住個埕兩頭行
畢業後狂飲可口可樂

千你馬主夠膽舉起東哥, 你話東哥會否識做還是攞住個埕行先一步呢? ...
馬前課之預測

亞拉要同三姓家奴說聲再見 谷歌好好
千你之後覺得非常之勁 正改仙履
攞住個埕兩頭行 差收零信
畢業後狂飲可口可樂 對該身份

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-8 10:34 PM 發表 查看引用來源
馬前課之預測3
我己經無力等到你痕
我比你串完重要匯錢入你戶口
亞拉哥你今次有獎品揾喎!
明目張膽去點燈籠
馬前課之預測3

我己經無力等到你痕 美極蒸乾
我比你串完重要匯錢入你戶口 用罐拖地
亞拉哥你今次有獎品揾喎! 酋長油相
明目張膽去點燈籠 目果龍命

身為本港人, 一時唔擦吓美國佬鞋都唔得, 如google Maps, Youtube全部都係美國佬發明, 這些發明已經具有侵略性, 打仗用地圖, 攻擊語論有YT平台, 都唔好話唔勁喎! 好似我叫林鄭為林仔係有原因, 皆因林仔即是門+九, 九五至尊, 最傷都係林太係門+西, 所以國家領導人係唔可以揾女人做, 多數會出錯. 好似澳門誠哥就唔同, 因佢係九五至尊, 樣樣都可以領導別人, 因佢有係有條狗架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-9 11:02 AM 發表 查看引用來源
身為本港人, 一時唔擦吓美國佬鞋都唔得, 如google Maps, Youtube全部都係美國佬發明, 這些發明已經具有侵略性, 打仗用地圖, 攻擊語論有YT平台, 都唔好話唔勁喎! 好似我叫林鄭為林仔係有原因, 皆因林仔即是門+九, 九 ...
但系突兩草成日話華偉5雞有國家安全風險、咁佢D發明就唔會有潛在竊取其他國機密可能咩、所以早各已不用咕高。

米字國老都唔理米國現已考慮接納部份5雞設置、平靚正何樂而不為。

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-9 11:55 AM 發表 查看引用來源

但系突兩草成日話華偉5雞有國家安全風險、咁佢D發明就唔會有潛在竊取其他國機密可能咩、所以早各已不用咕高。

米字國老都唔理米國現已考慮接納部份5雞設置、平靚正何樂而不為。 ...
米字國有人收左錢, 所以考慮接受話圍設備, 有錢就好易話圍嗎! 如果無銀收, 就唔易話圍.

不如狗會連馬主練馬都唔比入場:071::096:直情唔跑、每日轉播澳洲、英國等賽事受注、慳水慳力!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-9 12:19 PM 發表 查看引用來源
[attach]12137037[/attach]

不如狗會連馬主練馬都唔比入場:071::096:直情唔跑、每日轉播澳洲、英國等賽事受注、慳水慳力!
跑馬開賭為公益, 又怎可能唔跑呀? 所以有投注戶口唔一定係上等人, 君不見馬會投注站常常歡在場人仕開個投注戶口, 等將來為慳錢可以關閉多一些投注站, 慳番員工費用咩! 網上投注已成事實, 為甚麼要開投注站啦! 同等道理, 報紙同馬經已是明日黃花, 應係遲早瓜, 所以肥佬智有先見之明, 要網上收費, 比別人行先好多步了!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-9 12:29 PM 發表 查看引用來源

跑馬開賭為公益, 又怎可能唔跑呀? 所以有投注戶口唔一定係上等人, 君不見馬會投注站常常歡在場人仕開個投注戶口, 等將來為慳錢可以關閉多一些投注站, 慳番員工費用咩! 網上投注已成事實, 為甚麼要開投注站啦! 同 ...
又唔明點解六合彩要暫停、反正有8成都系網上投注!

高佬如果你唸倒就你揸庄

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-9 01:19 PM 發表 查看引用來源

又唔明點解六合彩要暫停、反正有8成都系網上投注!
因為澳門誠一早喊停賭場, 所以林仔照樣要停馬會賭場, 來一招不甘後人. 先知先覺, 後知就唔多覺.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆