上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-8 05:37 PM 發表 查看引用來源
其實韋小寶係有心去馬, 皆因佢啲孖寶好似樣, 似到好似無得輸咁款, 所以看似無得輸既馬由弱子田老太上, 認真濕滯, 同一道理搖搖根本上唔咁資格有咁重飛, 所以我都一早睇好關鍵時機會埋位, 不過喜佳龍埋位都係一樣係有 ...
你一早就講東哥隻癲佬,同尾場沙沙,中到應,真係睇東哥有一手:071:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-8 05:26 PM 發表 查看引用來源

勁! 不過記得去沙沙幫親襯買番一打洗面膏, 非常之有效架! LACNESCA hot gel cleansing. 包保你溝女可多籮籮喎!
哈哈

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-8 05:31 PM 發表 查看引用來源
老劍, 你知否你這間舖今日一日有四千幾人拍門. 不少於買口罩排隊既人, 所以二胡才可拉幾麼響呀!
皆因你回來嗎!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-8 05:46 PM 發表 查看引用來源

皆因你回來嗎!
好多唔出聲,靜靜雞大大注架:096:

尼排五台山個個輪住威,十三叔就快陣腳不保要落五台山:071:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-8 05:37 PM 發表 查看引用來源
其實韋小寶係有心去馬, 皆因佢啲孖寶好似樣, 似到好似無得輸咁款, 所以看似無得輸既馬由弱子田老太上, 認真濕滯, 同一道理搖搖根本上唔咁資格有咁重飛, 所以我都一早睇好關鍵時機會埋位, 不過喜佳龍埋位都係一樣係有 ...
因為㩒搶六十印象深刻、以為熱食都冇問題、再加埋收衫贏非凡、咪當左佢天下摸吓上身、佢騎功真系成熟進步、識得點走位扮到僅輸:096::071:

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-8 05:50 PM 發表 查看引用來源
尼排五台山個個輪住威,十三叔就快陣腳不保要落五台山:071:
毛田好快又郁手:096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-8 05:52 PM 發表 查看引用來源

毛田好快又郁手:096:
尼排狗賊好有秩序,個個都好聽話架:036:

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-8 05:49 PM 發表 查看引用來源

好多唔出聲,靜靜雞大大注架:096:
這個當然、唔系何來去點撃、其實系無任歡迎、最緊要唔好似D扶棍嘈嘈閉輸打贏要、Most Land Low 、On Land Chat Gull!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-8 05:56 PM 發表 查看引用來源

這個當然、唔系何來去點撃、其實系無任歡迎、最緊要唔好似D扶棍嘈嘈閉輸打贏要、Most Land Low 、On Land Chat Gull!
呢實呢班友仔唔係唔識賭馬, 只不過借助識得甚麼齋煮甚麼齋煮來做勢, 佢哋都唔知長始下去, 又點會識賭馬啦, 同領略到真正賭馬既竅門呢? 已經都敗走香島還要來稱英雄, 平生不懂賭馬是何物, 就稱英雄也枉然. 因為各家自掃門前雪, 莫說他人說甚麼.  連這一點道理都不明日, 根本上就是Most Land Low and On Land Chat Gull! 擦膠, 擦子膠.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆