上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

R10 3-9-11 簡簡單單:071:

R10 廣陸王 噴火龍 加州大帝 忠心美麗

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-8 01:01 AM 發表 查看引用來源

東哥仔(通波仔)同尾場講數王關係非常之密, 只不過搖搖咁重飛都幾牙煙.
尾場講數王關係非常之密, 只不過搖搖咁重飛都幾牙煙.

掃地阿嬸有OT開!

羊兄,真係比沙沙W,勁!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-8 05:14 PM 發表 查看引用來源

尾場講數王關係非常之密, 只不過搖搖咁重飛都幾牙煙.

掃地阿嬸有OT開!
依家環保賽馬,無飛落地,D阿嬸要失業了:122:

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2020-2-8 05:03 PM 發表 查看引用來源
10場2,7,11,14
到我啦,勁中q.pq:071::071::071:

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-8 05:15 PM 發表 查看引用來源
羊兄,真係比沙沙W,勁!
沙沙女英明, 一早同看更李個袋割席, 今次贏馬都可以比啲面色條前度睇吓, 現時還有幾美麗.

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2020-2-8 05:19 PM 發表 查看引用來源

[attach]12136776[/attach]到我啦,勁中q.pq:071::071::071:
勁! 不過記得去沙沙幫親襯買番一打洗面膏, 非常之有效架! LACNESCA hot gel cleansing. 包保你溝女可多籮籮喎!

老劍, 你知否你這間舖今日一日有四千幾人拍門. 不少於買口罩排隊既人, 所以二胡才可拉幾麼響呀!

其實韋小寶係有心去馬, 皆因佢啲孖寶好似樣, 似到好似無得輸咁款, 所以看似無得輸既馬由弱子田老太上, 認真濕滯, 同一道理搖搖根本上唔咁資格有咁重飛, 所以我都一早睇好關鍵時機會埋位, 不過喜佳龍埋位都係一樣係有東方無窮人喎! 因為呢條矮仔律師好怕佢老婆麗莎架! 所以都係好人好相. 相由心生自然係好運之人.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆