上一頁下一頁
發新話題

第一次同同事玩cam sex,佢以為我只不過係普通網友,估唔到我真係佢個大波妹同事...

收藏  |  訂閱
325  62.5k

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-10-31 03:36 PM 發表 查看引用來源

咁淡定~~ 好野~~
office妹妹...佢好似乜都唔怕咁

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-10-31 14:24 發表 查看引用來源

撩左好耐喇,我冇鬼睬佢咋嘛
咁彩吓我個 msn 得唔得先~~ :smile_30:  office妹妹 ~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-10-31 03:33 PM 發表 查看引用來源

問下又唔代表一定會上黎既
又真係有D Risk 喎.

引用:
原帖由 金融炒仔 於 2008-10-31 15:37 發表 查看引用來源
妹妹諗起對你有性幻想既人只得H一個, 咁其實妹妹多唔多男性 fd 架 ?
你D男性朋友係咪都係bf D fd黎架 ?
咁點都會有男性fd架喇
點會個個都係bf既fd呢...
我都係人黎架,有正常朋友架...:smile_45:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-10-31 03:33 PM 發表 查看引用來源

問下又唔代表一定會上黎既
如果穿左?妹妹你會點?
搵埋佢玩?定以後都唔搵佢玩呢?...

Wow, office妹妹, you are so brave.  Usually, I won't touch my colleagues even I need sp or for other sex purpose.   

咁橋, 我份新工有個大波妹(鬼妹)日日著緊身低胸衫返工,仲成日烏低身執野或坐晌地下執野
所以成日有波罅睇, 呢件鬼妹個身算瘦(條腰估計25-26度), 但係佢對波起馬有E-F cup........

晌辦公室睇野個feel真係拎捨晤同!!!

office 妹妹妳有冇幻想過﹣
妳比公司裡面D男同事,
知道妳就係office 妹妹,
妳係一個外表斯文,內裡淫蕩既女仔,
跟住要係公司裡面攪妳,
要妳以一個對付咁多個男同事,
嘩,個場面幾壯觀。

我之前都有諗過add d識既人玩...
因為感覺可能真係好唔同~
不過都仲未咁做~~~但係睇到你呢度咁講,
其實真係會好好玩~

但係你咁寫, 如果佢睇到~
咪知係你 lor~????

引用:
原帖由 siutoto 於 2008-10-31 15:54 發表 查看引用來源
我之前都有諗過add d識既人玩...
因為感覺可能真係好唔同~
不過都仲未咁做~~~但係睇到你呢度咁講,
其實真係會好好玩~

但係你咁寫, 如果佢睇到~
咪知係你 lor~????
siu to to 之前都有玩開 cam sex ? 而家呢 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆