上一頁下一頁
發新話題

馬場旅行團之WP攻略

收藏  |  訂閱
1.2k  222.4k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-13 13:29 發表 查看引用來源

我以為滲透係要透過異性既甚麼膜才可以架! 唔係你有咞詳盡的佈導, 真係唔知! 你知唔知, 還是一早知異性的膜係有幾重架?
華人賭性太強了...
有好多金主的真身是 [ 羊牯 ]...

局中局,
至尊計, 狀元才....:071: :086:

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-13 01:34 PM 發表 查看引用來源

華人賭性太強了...
有好多金主的真身是 [ 羊牯 ]...

局中局,
至尊計, 狀元才....:071: :086:  
咁講法, 自然黑鬼好難屌嗎? 有咁長支槍應詃拿出來舞一舞架! 唔係咁多陰毛論又點樣收科呀? 應該唔洗睇條女有幾好狀態, 睇吓陰毛輪就知啦!

引用:
原帖由 Siulung1010 於 2020-3-13 12:45 PM 發表 查看引用來源

矮兄 頭場隻8你不睇好?
現時照睇紅磗對手好似只有一件就係神仙婆那條前度男友, 重係上得床那個既前度呀! 側聞神仙個女出世後, 神仙即去驗DNA, 因為發覺個一啲都唔似係樹熊.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-13 14:27 發表 查看引用來源

咁講法, 自然黑鬼好難屌嗎? 有咁長支槍應詃拿出來舞一舞架! 唔係咁多陰毛論又點樣收科呀? 應該唔洗睇條女有幾好狀態, 睇吓陰毛輪就知啦!
天下熙熙皆为利来,天下攘攘皆为利往

如唔係為咗搵靈感...上嚟托咩...收錢都要時間同精神...

學你咁講, 又無收費,
如做公益做善事, 都有好多方法...

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-13 02:30 PM 發表 查看引用來源

現時照睇紅磗對手好似只有一件就係神仙婆那條前度男友, 重係上得床那個既前度呀! 側聞神仙個女出世後, 神仙即去驗DNA, 因為發覺個一啲都唔似係樹熊. ...
矮大師
想請發前度係邊個呀?
謝謝

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-13 02:30 PM 發表 查看引用來源

現時照睇紅磗對手好似只有一件就係神仙婆那條前度男友, 重係上得床那個既前度呀! 側聞神仙個女出世後, 神仙即去驗DNA, 因為發覺個一啲都唔似係樹熊. ...
舊磚暫時都係我射程範圍

引用:
原帖由 Siulung1010 於 2020-3-13 03:39 PM 發表 查看引用來源

舊磚暫時都係我射程範圍
除左刀槍劍戟除, 磗頭係可以卜死人架! 殺傷力都好強喎!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-13 04:31 PM 發表 查看引用來源

除左刀槍劍戟除, 磗頭係可以卜死人架! 殺傷力都好強喎!
已經扑死左件啦!
都係選睇落去smart D 果件好d

引用:
原帖由 崖上委屈的隊長 於 2020-3-13 03:28 PM 發表 查看引用來源

矮大師
想請發前度係邊個呀?
謝謝
雙木便成林, 斤下便是兩, 水公鳥也.

附件

引用:
原帖由 SMARTGARY 於 2020-3-14 08:52 AM 發表 查看引用來源

已經扑死左件啦!
都係選睇落去smart D 果件好d
唔係Smart D, 係Smartgary喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆