上一頁下一頁
發新話題

馬場旅行團之WP攻略

收藏  |  訂閱
1.2k  222.4k

引用:
原帖由 Siulung1010 於 2020-3-12 11:38 AM 發表 查看引用來源

外父是誰
外圍集團, 即外父, 如果次次都貼中, 肯定有人要走佬. 所以貼士唔一定要中. 係馬化等討論區, 又點會無外父啦!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-12 01:31 PM 發表 查看引用來源

外圍集團, 即外父, 如果次次都貼中, 肯定有人要走佬. 所以貼士唔一定要中. 係馬化等討論區, 又點會無外父啦!
現時走勢似係: 金主們, 中介人, 馬會銅人, 平馬人及眾人外父都係蛇鼠一窩. 不過錢係萬能, 無銀係萬萬不能. 人們永遠還不是錢的奴隸嗎? 君不見亞爺之胸前成功, 就變成盛極必衰的後果, 羅馬史還不是一樣呢!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-12 01:47 PM 發表 查看引用來源

現時走勢似係: 金主們, 中介人, 馬會銅人, 平馬人及眾人外父都係蛇鼠一窩. 不過錢係萬能, 無銀係萬萬不能. 人們永遠還不是錢的奴隸嗎? 君不見亞爺之胸前成功, 就變成盛極必衰的後果, 羅馬史還不是一樣呢! ...
要講陰毛論 去第二度 純評馬狀態就可以了

星期六日賽
交低幾匹個人心水
R4 4 蔡
R5 11 鄭
R8 1東
R9 3 摩

引用:
原帖由 raymondn01 於 2020-3-13 10:10 AM 發表 查看引用來源
星期六日賽
交低幾匹個人心水
R4 4 蔡
R5 11 鄭
R8 1東
R9 3 摩
好 研究研究

引用:
原帖由 DamN_ 於 2020-3-13 09:44 AM 發表 查看引用來源

是否純評馬狀態就可以贏錢啦? 你唔洗評馬, 因為大把平馬佬都是評馬狀態, 洗鬼你去評, 照抄照讀那算是甚麼賭馬術呀? 你知不知, 還是唔知呀?

附件

引用:
原帖由 DamN_ 於 2020-3-13 09:44 AM 發表 查看引用來源

每次賽事一百幾十匹馬, 那有咁多時間論狀態, 你是否講笑呀? 但凡麻甩佬論陰毛, 疏毛唔洗梳, 濃毛唔洗軟, 你是否係麻甩佬呀? 還是係女巫呀? 請不要討馬要學足講馬佬口水尾, 因為佢哋那一套已經過時了! 皆因金主們, 中介人, 馬會銅人, 平馬人同眾人外父都是蛇鼠一窩, 只有你還是瞓係春毛林中的馬友呀! 你知不知, 還是不知.

附件

引用:

一條大道通羅馬, 為甚麼有人會棄大道而走捷徑, 這就是重點, 因為個個人都要遵照大道而走, 應係無錯, 但是棄大道而走捷徑係明日陰毛論架! 但凡聰明人永不照大道而行, 只有那些凡人才會行, 因為相信大道一定唔會錯, 又因歷史悠久, 唔需要還有其他可行, 係懶唔聰明的人才會係呀!

附件

引用:

我矮佬曾幾何時係討論區內論馬狀態而贏馬呀? 係從來都毛.

矮佬之道0314
馬前課之第一課
少林武僧一龍被KO 獵狐章者
有人輸到面都黃 餘皇
神仙條女前度男友 勁瀟灑
人民勞動建設無限公司 太陽戰馬

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-13 12:26 PM 發表 查看引用來源

我矮佬曾幾何時係討論區內論馬狀態而贏馬呀? 係從來都毛.

矮佬之道0314
馬前課之第一課
少林武僧一龍被KO 獵狐章者
有人輸到面都黃 餘皇
神仙條女前度男友 勁瀟灑
人民勞動建設無限公司 太陽戰馬 ...
矮兄 頭場隻8你不睇好?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆