上一頁下一頁
發新話題

乳頭尖尖

收藏  |  訂閱
533  78.2k

引用:
原帖由 加藤鷹之手 於 2008-12-9 01:39 AM 發表 查看引用來源
個中年男人係唔係蘇民峰黎家
冇睇晒我d threads你可能唔知件事la
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8155699&highlight=%2Bedenangela
係果次有個男人摸我胸部時玩同我咁講既
而且我乳頭係平,唔係尖

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-9 01:45 AM 發表 查看引用來源

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8155699&highlight=%2Bedenangela
而且我乳頭係平,唔係尖
OH SORRY 小第新手一名 唔好見怪

依家追番晒D POST 表示尊敬

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-9 01:31 AM 發表 查看引用來源

我呢類咪唔算尖囉, d人話尖既乳頭似三角形凸既

貪方便用手機影咋,影得麻麻
波大身才正 見到都想食:smile_47: :smile_47:

回覆 1# 的帖子

樓主身材真是非常正。
慢慢睇晒成個 post 先再回應。

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-9 01:45 AM 發表 查看引用來源

而且我乳頭係平,唔係尖
妳唔算平 ,我話正常過正常 .因為妳未分娩過 ,大肚婆至會乳頭尖.

angela~~~你簽名檔~~最右果張相改左少少喎~~~好正~~
可唔可以比d大相我地睇下呀~~~

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 04:29 AM 發表 查看引用來源
前排有個中年男人研究我乳頭後同我講
乳頭尖既女仔好快有高潮,比較易撻興
而我比較偏,乳云係乳房size比例來說佢話唔算唔大,話我屬於慢熱要好耐先會有高潮,但耐力會強d
統計上係唔係真?

岩岩補影,其實一蚊銀唔 ...
你對燈又真係好大... linlin既色都幾靚~~~

引用:
原帖由 jkd10000 於 2008-12-10 12:23 AM 發表 查看引用來源
angela~~~你簽名檔~~最右果張相改左少少喎~~~好正~~
可唔可以比d大相我地睇下呀~~~
之前張圖cut到剛剛見唔到點ma
不過咁細張唔知有冇事呢
引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-10 12:27 AM 發表 查看引用來源
你對燈又真係好大... linlin既色都幾靚~~~
d人話會隨年紀大會變色,可能因為咁顏色仲靚la

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-10 12:40 AM 發表 查看引用來源

之前張圖cut到剛剛見唔到點ma
不過咁細張唔知有冇事呢
應該唔怕掛..你第1頁果張post咁耐都冇事~~
可唔可以分享下張big version呀~~~
係喎~做咩你個facebook唔update o既~~

搞乜鬼身才咁正o既~~ :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆