上一頁下一頁
發新話題

馬鐵OL走光

收藏  |  訂閱
87  18.5k

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-12 02:37 PM 發表 查看引用來源

因住口爛:smile_30:
我都話你架啦!貢亂,賴嘢啦!係咪衰呢!:smile_03:
拿拿能去睇醫生啦!小心生個菠蘿或者生棵菜出嚟呀!:smile_03:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-12 02:40 PM 發表 查看引用來源

我都話你架啦!貢亂,賴嘢啦!係咪衰呢!:smile_03:
拿拿能去睇醫生啦!小心生個菠蘿或者生棵菜出嚟呀!:smile_03:
係你虛不受補咋:smile_45:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-12 02:42 PM 發表 查看引用來源

係你虛不受補咋:smile_45:
我食完你條青瓜口欄,仲唔係你賴嘢,關咩虛不受補事呀!:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-12 02:45 PM 發表 查看引用來源

我食完你條青瓜口欄,仲唔係你賴嘢,關咩虛不受補事呀!:smile_03: :smile_03: :smile_03:
証明我係好野,
條青瓜玩完點到少少你都頂唔順,
仲唔係虛不受補

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-12 02:48 PM 發表 查看引用來源

証明我係好野,
條青瓜玩完點到少少你都頂唔順,
仲唔係虛不受補
賴嘢就賴嘢啦!仲話自己好嘢,真係唔怕醜:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-12 02:50 PM 發表 查看引用來源

賴嘢就賴嘢啦!仲話自己好嘢,真係唔怕醜:smile_03: :smile_03:
話係好野你又唔信,
今朝先至有條鬼同我Say hello:smile_34:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-12 02:54 PM 發表 查看引用來源

話係好野你又唔信,
今朝先至有條鬼同我Say hello:smile_34:
say hello有乜咁出奇呀!你真係未見過外國人呀!啲鬼佬鬼婆唔識我,見都會同我微笑打招呼啦!:smile_19:
你真係崇洋:smile_19:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-12 02:59 PM 發表 查看引用來源

say hello有乜咁出奇呀!你真係未見過外國人呀!啲鬼佬鬼婆唔識我,見都會同我微笑打招呼啦!:smile_19:
你真係崇洋:smile_19:
梗係唔係啦~
隻鬼見到好耐啦,
今日係走埋嚟say 0家:smile_04:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-12 03:01 PM 發表 查看引用來源

梗係唔係啦~
隻鬼見到好耐啦,
今日係走埋嚟say 0家:smile_04:
貢又點?我夠成日都見到啦!見親都打招呼天
你真係好屎呀!見到貢耐先走埋嚟同你打招呼,佢緊係揾唔到食先揾你頂住先啦!呢啲叫饑不擇食:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-12 03:04 PM 發表 查看引用來源

貢又點?我夠成日都見到啦!見親都打招呼天
你真係好屎呀!見到貢耐先走埋嚟同你打招呼,佢緊係揾唔到食先揾你頂住先啦!呢啲叫饑不擇食:smile_03: :smile_03:
錯!
係尐人怕咗佢,
佢又唔理人,
有時我男友唔同我一齊行佢都試過單單眼,
同埋......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆