上一頁下一頁
發新話題

乳頭尖尖

收藏  |  訂閱
533  78.2k

回覆 448# 的帖子

見你off左令一個application, 以為你走左tim...
well...我唔係醫生..亦冇你咁身經百戰, 我都係以我所知(tv, vcd, sex educational magazine  <---:smile_30: )所見而得出的結論...

九龍的士
我對她係讚
我想她不介易吧...我見佢係小數用個心黎share 的才用心share下...如我有咩係講錯,可指教一下

點嗟...太陽都未出... 不如我哋.........:smile_47: :smile_47: :smile_47:

回覆 451# 的帖子

idiot1982,可能我講錯左令你誤會sorry,其實我覺個大細、顏色係分別唔到慢熱同快熱既者,所以覺得樓主唔應該介懷

到咗呢個階段, 我想欣賞Angela嘅腿部美, 對於我地男性, 腳都係重要嘅審美部份, 希望遲啲會欣賞到

引用:
原帖由 九龍的士 於 2008-11-23 05:39 AM 發表 查看引用來源
subzero1874,可能我講錯左令你誤會sorry,其實我覺個大細、顏色係分別唔到慢熱同快熱既者,所以覺得樓主唔應該介懷

5奸我樹, 你係咪眼瞓得滯啊?

快 d 去 瞓喇

回覆 56# 的帖子

妳個乳頭真係好細喎!

身材咁正
睇見就想扑

樓主身材好好呢 .. 又大波乳暈又好pink wo ,, 我想恨都恨唔到XP
話事話我乳頭比較尖 ,, 次次搞親真係好快高潮 .. :smile_13:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-23 04:30 AM 發表 查看引用來源

我乳頭唔係尖,乳房亦唔係尖,係比較圓d囉,唔知算唔算少見
Perfect :smile_38:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 04:29 AM 發表 查看引用來源
前排有個中年男人研究我乳頭後同我講
乳頭尖既女仔好快有高潮,比較易撻興
而我比較偏,乳云係乳房size比例來說佢話唔算唔大,話我屬於慢熱要好耐先會有高潮,但耐力會強d
統計上係唔係真?

岩岩補影,其實一蚊銀唔 ...
Angela's nipples are pink,

and the color of her pussy is?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆