上一頁下一頁
發新話題

乳頭尖尖

收藏  |  訂閱
533  78.2k

回覆 437# 的帖子

未訓...見你都未..咁難得點都吹多兩下先啦...同埋我放假就心野..唔想訓
back to topic 有咩係同年紀冇關的
比人玩得多..自然就會黑的...老實講, 我叫過雞...就算18 22 都會黑的
就好似汗班咁...唔會退的

回覆 1# 的帖子

睇你既比例,唔算大,仲好靚添,粉紅

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-23 04:52 AM 發表 查看引用來源

hello 就黎天光咁多人出現既?
玩完返家沖完凉頭髮未乾上綱睇下野,妳真係好勁.想引死D男人咩

引用:
原帖由 Nissa 於 2008-11-23 05:00 AM 發表 查看引用來源

玩完返家沖完凉頭髮未乾上綱睇下野,妳真係好勁.想引死D男人咩
你d頭髮好長既? 照計男仔d頭髮好快乾喎
引用:
原帖由 idiot1982 於 2008-11-23 04:53 AM 發表 查看引用來源
未訓...見你都未..咁難得點都吹多兩下先啦...同埋我放假就心野..唔想訓
back to topic 有咩係同年紀冇關的
比人玩得多..自然就會黑的...老實講, 我叫過雞...就算18 22 都會黑的
就好似汗班咁...唔會退的
18,22已經黑? 唔係ma,會唔會係天生
引用:
原帖由 九龍的士 於 2008-11-23 04:59 AM 發表 查看引用來源
睇你既比例,唔算大,仲好靚添,粉紅
d人話比例上我乳雲唔算大,但有d人話大囉

你d頭髮好長既? 照計男仔d頭髮好快乾喎

我係女仔,兩尺長到.

對於我嚟講, 係完美

見你的reply...忍唔住笑左出黎
天生的...黑人咩.....攪得多果d色, 同天生黑色的...係分得到的..
玩得多的係一點點的...天生的..冇一點點..軍暈的
by the way...你的雨雲真係.....why仲可以咁細的....好似處女咁 :smile_41:

引用:
原帖由 idiot1982 於 2008-11-23 05:17 AM 發表 查看引用來源
見你的reply...忍唔住笑左出黎
天生的...黑人咩.....攪得多果d色, 同天生黑色的...係分得到的..
玩得多的係一點點的...天生的..冇一點點..軍暈的
by the way...你的雨雲真係.....why仲可以咁細的....好似處女咁 : ...
即係玩得多既女仔多數會乳雲上有一點點黑斑?
冇比較過唔知,我見男仔乳雲同支野,多數係年紀越大都黑d既
我乳雲細係天生既,可能仲未生bb啦

呢d可能係黑色素積聚既問題

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-23 04:52 AM 發表 查看引用來源

hello 就黎天光咁多人出現既?

太陽都未出... 不如我哋.........:smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆