上一頁下一頁
發新話題

乳頭尖尖

收藏  |  訂閱
533  78.3k

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2008-9-30 06:13 AM 發表 查看引用來源
請問樓主,係咪屬於竹筍型??

http://img.photobucket.com/albums/v213/samwahchan/14 ...
看相就唔系播....VERY GOOD.....EDEN

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-14 11:44 PM 發表 查看引用來源

張相咁影僅係我啦
真係好正呀

pink lin 喎… 正呀 !!

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 04:29 AM 發表 查看引用來源
前排有個中年男人研究我乳頭後同我講
乳頭尖既女仔好快有高潮,比較易撻興
而我比較偏,乳云係乳房size比例來說佢話唔算唔大,話我屬於慢熱要好耐先會有高潮,但耐力會強d
統計上係唔係真?

岩岩補影,自拍真係有難 ...
thanks for your sharing, i am a new guy in here, nice to meet you

引用:
原帖由 hongkongken 於 2008-11-4 05:06 PM 發表 查看引用來源

thanks for your sharing, i am a new guy in here, nice to meet you
hello 好耐冇上黎,我好多thread都block左覆唔返添

妳去咗邊度玩呀?

呢几張PP算係人間極品!我鍾意!

統計歸統計都有例外,我想嘅係,你自己係沒大食,難于征服?夜夜高歌?

引用:
原帖由 american1234 於 2008-11-5 11:44 PM 發表 查看引用來源
妳去咗邊度玩呀?
冇上黎睇啫,冇特別去邊度玩

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 04:29 AM 發表 查看引用來源
前排有個中年男人研究我乳頭後同我講
乳頭尖既女仔好快有高潮,比較易撻興
而我比較偏,乳云係乳房size比例來說佢話唔算唔大,話我屬於慢熱要好耐先會有高潮,但耐力會強d
統計上係唔係真?

岩岩補影,自拍真係有難 ...
我乳頭尖,但…… :smile_13:
我都唔知快定慢

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-5 11:40 PM 發表 查看引用來源

hello 好耐冇上黎,我好多thread都block左覆唔返添
歡迎妳返黎 ,  有新話題, 新事物帶給大家嗎 .

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆