上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  222.3k

King of Lantern 又來了:096::096::014:

其實都幾易搵到食!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-20 08:24 AM 發表 查看引用來源
King of Lantern 又來了:096::096::014:

[attach]12127554[/attach]
呢條藍田之友都無提錯, 賠率都同分秒差不多, 應多得佢唔少喎!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-20 08:28 AM 發表 查看引用來源
其實都幾易搵到食!

[attach]12127555[/attach]
佢應改姓叫有, 名幾準. 不過我唔知這張是甚麼報紙嚟架?

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-20 08:24 AM 發表 查看引用來源

[attach]12127554[/attach]
最犀利系次次前二、十出九中。。。。招!:096::096:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-1-20 08:31 AM 發表 查看引用來源

佢應改姓叫有, 名幾準. 不過我唔知這張是甚麼報紙嚟架?
有名你叫、太揚:096:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-1-20 08:29 AM 發表 查看引用來源

呢條藍田之友都無提錯, 賠率都同分秒差不多, 應多得佢唔少喎!
如果太揚要我加盟、出一隻全勝夠頂十次、前次超影披屎已令佢銷路飈升:096::096:屎見中一隻兩次已嘔突!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-20 08:39 AM 發表 查看引用來源

如果太揚要我加盟、出一隻全勝夠頂十次、前次超影披屎已令佢銷路飈升:096::096:屎見中一隻兩次已嘔突!
其實我好明白佢地心態、要專揾D前二馬、輸左大把人陪、同埋理論上機會高D!不過貼士最緊要不用問責:096::096::014:

仲有一樣就系冷嘢留返自己食!系某叠字馬經行家爆料!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-20 08:45 AM 發表 查看引用來源

其實我好明白佢地心態、要專揾D前二馬、輸左大把人陪、同埋理論上機會高D!不過貼士最緊要不用問責:096::096::014:
最重要唔會有人問佢哋既屎忽窿有幾窄? 好似按地量提供同樂日為貼士, 唔洗問阿貴都知道一定唔會W得, 因為上下孖寶都係亞拉機會馬喎! 下老威同分秒喎! 所以大部份都唱佢係屎坑華, 講賽後評慢吞吞, 大部份係用馬會賽後賽後報告照講. 唔話佢係屎坑華都唔得啦! 不過唔好怪, 大部份人都唔知自己講乜, 提供貼士是甚麼喎! 只知道生得仔女既人就係叫亞媽囉!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-20 08:34 AM 發表 查看引用來源

有名你叫、太揚:096:
係對的, 叫太揚, 唔好太過揚.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆