上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

昂鳩仔, 比人曬到面都懵, 都重要蒲頭. 你知不知羞架?

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-19 09:46 發表 查看引用來源
昂鳩仔, 比人曬到面都懵, 都重要蒲頭. 你知不知羞架?
我都唔明白,
點解無人認自己係義工?

做義工,有乜問題?

昂鳩仔, 人講你就信, 達哥老友亞鄭都話達去咗美國, 又點會係石門出現, 唔通馬會石門讓賽那場係佢贏馬咩? 人昂撚鳩就係知啲唔知啲係都昂撚鳩架! 點解重有咁憨撚鳩既人架?

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-19 09:58 發表 查看引用來源
昂鳩仔, 人講你就信, 達哥老友亞鄭都話達去咗美國, 又點會係石門出現, 唔通馬會石門讓賽那場係佢贏馬咩? 人昂撚鳩就係知啲唔知啲係都昂撚鳩架! 點解重有咁憨撚鳩既人架? ...
你張相,係幾時的事?
呢編稿係幾時的事?

美國,當時有乜無肺炎?

唔係無肺痰, 係費撚事應你. 自己講過甚麼都唔記得. 八成命中率, 唔洗睇賠率去賭馬, 前言永不對後語, 點解因你係無乳架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-19 10:10 發表 查看引用來源
唔係無肺痰, 係費撚事應你. 自己講過甚麼都唔記得. 八成命中率, 唔洗睇賠率去賭馬, 前言永不對後語, 點解因你係無乳架!
8成命中率,
同唔睇賠率賭馬,
有乜關係?

有乜嘢係水火不容?
請分享你的見解?

係山仔大把樓主係義工, 只有你唔係, 因你唔識貼馬喎! 點解無人回應, 因你從未提及一個馬名, 就算有都係死火馬.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-19 10:17 發表 查看引用來源
係山仔大把樓主係義工, 只有你唔係, 因你唔識貼馬喎! 點解無人回應, 因你從未提及一個馬名, 就算有都係死火馬.
你有無帶眼鏡?
平時,有無用放大鏡睇嘢?

因為你講嘢,有時都唔知用乜邏輯?
令人莫名其妙?

名家專欄都係一班義工組成架! 係義無反顧的一班義工. 雖然呢班義工都係同馬會打工, 所以一定唔係正衰公, 唔洗一世褲通窿.
點解因有條憨鳩仔唔知自己好憨撚鳩.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-19 10:25 AM 發表 查看引用來源
名家專欄都係一班義工組成架! 係義無反顧的一班義工. 雖然呢班義工都係同馬會打工, 所以一定唔係正衰公, 唔洗一世褲通窿.
點解因有條憨鳩仔唔知自己好憨撚鳩. ...
冇人回應仲未知點解、幫佢唔到:095::096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆