上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.8k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-15 08:33 AM 發表 查看引用來源
呢隻騰訊倒退今次盡地一煲,落班跑壓力無咁大、阿婆賽跑!

[attach]12199031[/attach] [attach]12199032[/attach]
八歲老人家, 唔好要求咁高喎! 雖然山仔佢都有一份. 實際一啲不過取呢件重好, 皆因花柳尚欠幾皮野就可以上岸$1,850.000獎金.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-15 08:44 AM 發表 查看引用來源

八歲老人家, 唔好要求咁高喎! 雖然山仔佢都有一份. 實際一啲不過取呢件重好, 皆因花柳尚欠幾皮野就可以上岸$1,850.000獎金.
埋到嬌有50倍!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-15 09:11 AM 發表 查看引用來源

埋到嬌有50倍!
唔好忘記表情王都係圍頭佬條靚架!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-14 08:27 發表 查看引用來源
昨賽條三寶萬七應中到應!頭關兩隻、次關四隻、尾關兩隻!

0513 心水放送區

R9 「2 幸福老撾」 4 吉金寶 「5 超趣」 11 雷公鑿

R8 「1 全民佳知 3 曈曨光彩 8 水箭龜 12 美麗歡欣」

R7「 1 勝利風範 3 電訊驫馬 」 ...
做義工係好事,
幫人贏錢就very good!
值得,
各方友好推崇備至,尊重的。。

最怕,
山草藥,累人豬,咁就係:071:

有你既長篇大論既理論
你條紥腳劉金定條紥布又長又臭都無你咁撚長
啲粉絲都要即時避撚開因你實在好撚臭
條腸重長過馬拉蟲
你又係幾撚好撚套
唔長進重衰撚過吳嘉晉
你又自不量力成日話命中率有八成
應唚撚壞咗條中氣

我對你的佩服盡在每行第二字

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-17 07:02 發表 查看引用來源
有你既長篇大論既理論
你條紥腳劉金定條紥布又長又臭都無你咁撚長
啲粉絲都要即時避撚開因你實在好撚臭
條腸重長過馬拉蟲
你又係幾撚好撚套
唔長進重衰撚過吳嘉晉
你又自不量力成日話命中率有八成
應唚撚壞咗條中氣
...
你想講你哋因贏咗太多錢,
所以出嚟做義工幫人贏錢,
咁係好事喎!
值得推崇備至!

認真係憨鳩仔一名, 重問點解無人覆, 因為覆親還不是自認係憨鳩仔. 換言之成個山仔所以樓主都係義工媽?

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-17 07:35 發表 查看引用來源
認真係憨鳩仔一名, 重問點解無人覆, 因為覆親還不是自認係憨鳩仔. 換言之成個山仔所以樓主都係義工媽?
佢哋未必係義工喎。

例如,
有人的目的係想收香油錢。。

名家專欄都係一班義工組成架! 係義無反顧的一班義工. 雖然呢班義工都係同馬會打工, 所以一定唔係正衰公, 唔洗一世褲通窿.

附件

歌頌藏寶

https://youtu.be/0L-qY40N5s0

問你哪個配搭穿起使我最配襯 但你冷冷兩眼似看著西裝閒人
問你哪一齣好戲最近會令人提提神 但換來連場沉默如像跟我嬉笑不再吸引

問你我喝醉了可不可對我吻吻 但你碰碰嘴角動作像撩撩途人
問你會否因毒過同情兩目完全無神 而你似強制內心的抖震

越問越傷心 好命盡想地再過問 明明知道衷心一吻 會有更親厚質感
越問越傷心 仍然糊塗能盡無對
明明知道彼此不再情深 何必追問遠近

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆