上一頁下一頁
發新話題

乳頭尖尖

收藏  |  訂閱
533  78.2k

I think you really enjoy sex, right .EdenAngela

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 04:29 AM 發表 查看引用來源
前排有個中年男人研究我乳頭後同我講
乳頭尖既女仔好快有高潮,比較易撻興
而我比較偏,乳云係乳房size比例來說佢話唔算唔大,話我屬於慢熱要好耐先會有高潮,但耐力會強d
統計上係唔係真?

岩岩補影,自拍真係有難 ...
真係好正呀:smile_04:

引用:
原帖由 bunbun5448 於 2008-10-9 02:40 AM 發表 查看引用來源
I think you really enjoy sex, right .EdenAngela
唔中意都唔會係度share

yummy!!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

請問樓主有無35C呀

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 04:29 AM 發表 查看引用來源
而我比較偏,乳云係乳房size比例來說佢話唔算唔大,話我屬於慢熱要好耐先會有高潮,但耐力會強d
統計上係唔係真?

WA!ANGELA!淨系睇李(張相)個咀仔就已経好有惑!
李来呢度吾系要談論性!
李只系要我地D麻凹老為李瘋狂JAR!!

乳云都算大啦~~照片上的是你吧???~~

引用:
原帖由 ieong8 於 2008-10-14 06:51 AM 發表 查看引用來源
乳云都算大啦~~照片上的是你吧???~~
張相咁影僅係我啦

引用:
統計上係唔係真?

大開眼界:smile_35:

乳頭尖尖 前排有個中年男人研究我乳頭後同我講
統計上係唔係真?

前排有個晚年女人研究我PAT PAT後同我講
PAT PAT尖既男仔成日會便秘,比較易撻興
而我比較偏,屎眼係PAT PAT size比例來說佢話唔算唔大,話我屬於慢熱要好耐先會有屎柯,但耐力會強d
統計上係唔係真?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆