上一頁下一頁
發新話題

同男朋友後樓梯攪野比條傻仔見到

收藏  |  訂閱
138  22.8k

開POST比人屌..

你要學識保護自己啦~
咁樣被人睇自己蝕底~

引用:
原帖由 車仔健 於 2008-12-13 08:18 PM 發表 查看引用來源
youtube今日好似有單咁既野…仲全日點擊次數最多啊…仲睇到樣!
有無link提供?或者提供標題自己搵都得!

好心啦,返房搞有幾難,後樓梯唔係你地既地方
仲有,你明知人地係智障,仲要打人?不知所謂

引用:
原帖由 hkmarlboro 於 2008-12-13 07:06 PM 發表 查看引用來源
無錢開房呀?  仲要打左佢幾拳,狗男女:smile_39:

殘障人士都蝦 :smile_39:    鬼唔望妳都生個殘障人士:smile_38:
咪係,仲攞出嚟講,你哋係蝦到d有問題嘅人啫,你試吓嗰個係正常人,又睇吓夠唔夠膽打佢.......正人渣

引用:
原帖由 yumi888 於 2008-12-13 07:02 PM 發表 查看引用來源
好耐冇post野,
見得閒post番段野先,
之前有一晚同男朋友仔拍完拖行完街街,
咁佢就送我返屋企,
o個時都差唔多成12點,
佢話送埋我上樓,
上到樓條死仔話好耐冇試過後樓梯攪,
捉左我去後樓梯度又摸又摷,
摷到人地 ...
自己犯法仲咁彊走埋去兇人,仲要打人,真係冇人性....:smile_39:

引用:
原帖由 yumi888 於 2008-12-13 07:02 PM 發表 查看引用來源
好耐冇post野,
見得閒post番段野先,
之前有一晚同男朋友仔拍完拖行完街街,
咁佢就送我返屋企,
o個時都差唔多成12點,
佢話送埋我上樓,
上到樓條死仔話好耐冇試過後樓梯攪,
捉左我去後樓梯度又摸又摷,
摷到人地 ...
!
幾時再攪通知大家一齊去及野,唔該!

:smile_39: :smile_39:
香港幾時變成咁 ?相信又係d死mk / 潮童類吧 :smile_40:
係唔係都好 , 祝福樓主早日臭西變性病 , 你男友早日做軟撚

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-13 07:09 PM 發表 查看引用來源
師妹,咁講真你地公眾地方攪野,預左有人見到喎~
好在係傻仔添咋,如果係正常男仔,見到咁0既情況,
係你返屋企果時"噗"你,黎個案件重演仲大鑊~
下次唔好啦~:smile_39:
咪係,自己唔啱在先,仲要打人,罪加一等!
係公眾地方攪野,只可以"即刻鬆人",唔可以打/兇人....:smile_43:

自己唔啱在先,仲要打人,罪加一等!:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆