上一頁下一頁
發新話題

吊那星,邊條友9吹話ca 打風啊!!!

收藏  |  訂閱
51  3.6k

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-10-17 04:47 PM 發表 查看引用來源

原來如此:smile_13:
sz 快仔咪仲危險 sn 又貴又無服務:smile_22:

打俾相熟針: 媽咪,女,朋友收下料咪知囉. 呢度不樓多吹水架啦.

引用:
原帖由 蔗賢 於 2008-10-17 04:34 PM 發表 查看引用來源
我成兩個禮拜無出野喇:smile_42:
今晚想上又話打風,咁我點啊:smile_39: :smile_27:
係咪cp 打手出唻亂放風啊:smile_22: :smile_22:
剛五分鐘前先同沙x訂明天k房,媽咪都冇話有問題,邊個柒頭亂吹

東莞要創建衛生文明城市,国家正在派員检查

引用:
原帖由 蔗賢 於 2008-10-17 04:34 PM 發表 查看引用來源
今晚想上又話打風,咁我點啊:smile_39: :smile_27:
係咪cp 打手出唻亂放風啊:smile_22: :smile_22:
你咪去試一下回來出個報告囉!!!:smile_38:

唔信就算

回覆 1# 的帖子

你唔信咪去囉...返到嚟記得出報告呀......

引用:
係呀樓主.我地成日係到9吹,話大風.
其實都係怕人多争女,留番D豬扮人.
你安心上路啦,886

引用:
原帖由 mat 於 2008-10-17 05:07 PM 發表 查看引用來源

剛五分鐘前先同沙x訂明天k房,媽咪都冇話有問題,邊個柒頭亂吹
can you pm me the mami tel# to book room ?

thanks you MAT !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆